Oksekødsret med squash, tomat og champignon

Oksekødsret med squash, tomat og champignon

Her kommer der en super nem opskrift på oksekødsret med squash, tomat og champignon.

Opskriften her minder lidt om den traditionelle “pasta med kødsauce” dog uden pasta 🙂

Denne opskrift egner sig super godt til en travl hverdag, den er super nem, og samtidig smager den super godt!

Man kan undlade squashen i selve opskriften og lave nem LCHF’s udgave af squash pasta.

Du kan finde opskriften her: LCHF Squash spaghetti

Oksekødsret med squash, tomat og champignion

Ingredienser til oksekødsret med squash, tomat og champignion:

  • 500 g. hakket oksekød
  • 1 squash
  • 2 snackpeber eller peberfrugt
  • 125 g. champignion
  • 3 tomater
  • 1 almindelig løg
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. basilikum
  • Smør eller kokosolie til stegning
  • salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:

  1. Skyl alle grøntsagerne
  2. Del sqaushen i 4 stykker og skær i passende tykkelse
  3. Skær tomaterne i små stykker.
  4. Pil og hak løget
  5. Del champignionerne i 4 stykker.
  6. Find en pande frem og start på mellem varme
  7. Tilsæt smørret eller kokosolien og lad det brune
  8. Tilsæt det hakkede oksekød på panden
  9. Tilsæt de andre grøntsager samt krydderier
  10. Smag til med salt og peber

Oksekødsret med squash, tomat og champignion

Tip:

Resumé
recipe image
Opskrift
Oksekødsret med squash, tomat og champignion
Udgivet
Bruger Vurdering
41star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *