Nem wok med kylling og karry
Der er rigtig mange forskellige måder at lave wok på.
Nem LCHF kommer hermed et bud på hvordan den kunne laves.
Med denne opskrift får du en super lækker og nem wok med kylling og karry og samtidig smager helt fantastisk.
Her kommer opskriften på nem LCHF’s wok med kylling og karry 🙂
Ingredienser til en nem wok med kylling og karry:
Ingredienserne passer til 3-4 personer.
- 1 pk kyllingebryst (400-500 g)
- 2 spsk. karry
- 2 tsk. ingefær
- 2 tsk. gurkemeje
- 4 spsk. kokosolie (jeg brugte den uden smag)
- 1 tsk. salt
- 1/2 peber
- 2 hvidløg
- 1 broccoli
- 1 squach
- 2 rød peberfrugt/snackpeber
- 250 g champignon
- 1 bundt forårsløg
- 200 g frosne grønne bønner
- 1 lille dåse kokosmælk
Fremgangsmåde til nem wok med kylling og karry:
- Skær kyllingen i små stykker og kom det i skålen
- varm kokosolien og tilsæt den i skålen sammen med kyllingen
- Herefter tilsættes ingefær, gurkemeje, presset hvidløg, salt og peber.
- Lad det stå mens du skærer grønsagerne ud og kom dem i en skål, broccoli for sig selv og de andre i en anden skål.
- Skyl alle grøntsagerne og skær dem ud i passende stykker, se evt. billederne længere nede.
- Find en wok gryde frem og start på middel varme (hvis du ikke har sådan en, kan du også bruge en almindelig gryde, det gjorde jeg)
- Tilsæt det marineret kylling i gryden/wok og lad det brune
- Når kyllingen er brunet tilsættes broccoli, lad det stå i et par minutter
- Herefter tilsættes de grønne bønner, rød peberfrugt/snackpeber, squash, champignon og lad det stå i 5 minutter
- Tilsæt kokosmælken og smag til med salt og peber
Tip:
- Du kan nemt spise blomkålsris til den super lækre wok med kylling og karry. Du finder opskriften her: Blomkålsris – LCHF opgradering af hvide ris
- Tilføj gerne flere grøntsager hvis du synes
Resumé
Opskrift
nem wok med kylling og karry
Udgivet
Bruger Vurdering
6 Review(s) Based on
En Kommentar
Link til Oksekødsret med squash, tomat og champignon - Nem LCHF