LCHF Superfoods – Få et overblik over de bedste råvarer

LCHF Superfoods

Termen superfoods er på det nærmeste gået viralt på internettet i de seneste år, men hvad er superfods egentlig for noget?

Hvad er forskellen på LCHF  og de “traditionelle” superfoods?

Burde jeg fokusere mere på at spise superfoods i dagligdagen?

Hvad kan jeg selv gøre for at spise sundere og få felre af fordelene?

Det er nogle af de spørgsmål vi tager op her på siden, så du kan få den bedste information om LCHF superfoods.

Hvad er LCHF Superfoods?

Superfoods, hvad enten det er i LCHF-regi eller ej, betegnes som fødevarer der er ekstraordinært sunde og nærende for kroppen.

Super-foods er kendetegnet ved et højt indhold af de essentielle fedtsyrer, proteiner, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter og andre af de vigtige næringsstoffer kroppen kræver for at fungere optimalt og forebygge sygdomme, bekæmpe infektioner, hele sår og lignenede.

I kategorien superfoods findes der kun hele ægte fødevarer fra naturen, som samtidig er omdrejningspunktet for hele LCHF livsstilen.

Du finder altså ikke nogen menneskeskabte fødevarer i denne kategori, marketing og reklamer til trods så er proteinbarer og måltidserstatninger altså ikke superfoods – og bliver det heller aldrig.

For at du kan få det bedste overblik over hvilke råvarer der falder ind under kategorien kommer der herunder en liste med artikler om de enkelte fødevarer:

 

 

Print Friendly, PDF & Email