LCHF Kosttilskud

LCHF Kosttilskud

lchf kosttilskud

 

Det er et stort skridt i den rigtige retning at begynde at spise efter LCHF principperne.

En overgang til ægte mad uden sukker, farvestoffer og andet kemi hjælper din krop til at fungere bedre og leve længere.

Der er ingen tvivl om at forarbejdet mad i sin helhed og sukkerindholdet i særdeleshed bidrager til alt lige fra overvægt til dødelige sygdomme som kræft og diabetes.

Vejen til et godt helbred og energioverskud i hverdagen er dog lidt længere end blot at spise LCHF mad.

I disse moderne tider hvor det kan være svært helt at overskue, hvor alle ens fødevarer har deres oprindelse og under hvilke forhold de er dyrket/opdrættet er det en god ide at supplere sin kost.

Du behøver altså ikke fare ud og købe 100 forskellige slags urtepiller eller lignende, men at supplere med det basale kan alle vist blive enige om er en god ide.

De helt basale kosttilskud du har brug for

 

  • Calcium er essentielt for at kroppen kan fungere rigtigt og holde sygdomme og lignenede på afstand. Her er det en udgave hvor der yderligere er tilsat lidt magnesium der er endnu et af de vigtige alkaline mineraler kroppen bruger til bla. at holde den korrekte PH-værdi i blodet.

calcium lchf

  • Magnesium endnu et af de livsvigtige alkaline der hjælper kroppen med at opretholde den rigtige Ph-værdi og holde kroppen sund og stærk. Magnesium er desuden kendt for at modbygge træthed. Her er det M-3 udgaven med zink og yderligere mineraler.

magnesium lchf

 

  • Omega 3 Fiskeolie essentielle fedtsyrer der er nødvendige for kroppen at indtage. Anti-inflammatoriske egenskaber betyder at Omega 3 fedtsyrer modvirker inflammation, altså betændelse i kroppen, der er forbundet med rigtig mange af de dødlige sygdomme. Det optimale forhold i kroppen mellem Omega 3 og Omega 6 er 1:1, gennemsnits danskeren ligger nærmere et forhold på 1:30! Omega 6 er pro inflammatorisk og fremmer derfor en betændelsestilstand i kroppen. Det er derfor utrolig vigtig at supplere sin kost med Omega 3 og samtidig skære ned på Omega 6 rige fødevarer som grøntsagsolier og kornprodukter.

omega3 lchf

 

Print Friendly, PDF & Email
Summary
LCHf Kosttilskud
Article Name
LCHf Kosttilskud
Description
Læs om de forskellige kosttilskud der kan supplere din LCHF kost og holde dig sund, frisk og slank
Author