Om Nemlchf.dk

nemlchf.dk logo

 

Nemlchf.dk er lavet ud fra en passion om at hjælpe så mange som muligt til et sundere og bedre liv med nem og lækker LCHF mad. Drivkraften bag er de store forandringer i alt fra krop til psyke som både jeg selv og mine mange klienter har opnået ved at skifte over til LCHF-livsstilen. Nem lchf skal fungere som din sparringspartner og inspirationskilde til et sundere, slankere og gladere liv med overskud og livsglæde.

Nemlchf.dk er din database over lækre LCHF opskrifter der er nemme og hurtige for dig at lave både til hverdag og fest.

Visionen er at LCHF skal være nemt og tilgængeligt for alle. Vi tror på at det skal være en livsstil og ikke en kortsigtet slankekur.

Her på siden vil du finde masser af spændende artikler om LCHF og alt hvad der hører til en sund og aktiv livsstil med fokus på velvære og glæde.

Træning og LCHF  går hånd i hånd på vejen til større sundhed, velvære og overskud til livets mange udfordringer og ikke mindst til at nyde alle de magiske øjeblikke, der opstår når man har ro og overskud til at værdsætte og nyde dem.

Holdet bag siden består af dedikerede LCHF enthusiaster med mange års erfaring indenfor fødevarer og træning, med særligt fokus på LCHF og alle de unikke fordele, der er ved at begrænse kulhydraterne og skrue op for fedtet.

Uanset om dit mål er at tabe de overflødige kilo, komme i topform eller bare at finde inspiration til det næste lækre måltid er siden her din ressource for alt hvad der har med LCHF at gøre.

Har du en god ide til en opskrift vi skal dele på siden eller spørgsmål er du altid mere end velkommen til at skrive en kommentar i boksen under hver artikel.

Hvis din henvendelse er af mere privat eller professionel karakter kan du sende en mail til:

 

kontakt(@)nemlchf.dk – vedr. samarbejde og lign.

God fornøjelse på nemlchf.dk 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer

  1. Dorthe Dall Niesen

    Hej. Du har en opskrift på oksskøderet med hvidkål,tomat og squash. Hvor mange personer er den til?

  2. Hejsa

    Lækker sider med masser af gode ideer.

    Da jeg ikke kan tåle æg mangler jeg morgenmads opskrifter, jeg er kørt lidt død i det samme hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *