Her er opskriften til en nem LCHF hønsekødssuppe:
Vi kender alle sammen de traditionelle hønsekødssuppe. NEM LCHF har givet et bud på hvordan det kan laves efter ægte LCHF principper.
Ingredienser:
- 2 løg
- 1 porre
- 1 pk. kyllingebryst (omkring 400-500 gram)
- 20 g. smør
- 8 dl. vand
- 4 stk. laurbærblade
- 1 rød peberfrugt eller snackpeber
- 1 pk. bacon
- persille
- salt og peber efter behov
Fremgangsmåde:
- Skyl porren og peberfrugten/snackpeberen og pil løget. (især porren skal skylles meget grundigt)
- Hak porre (skyl evt. de udskårne stykker igen.
- Hak løg og peberfrugten/snackpeberen (se billede hvis du er i tvivl hvordan)
- Skær kyllingen i mindre stykker (husk at du ikke må bruge det samme skærebræt, som du lige har brugt til dine grøntsager)
- Find en stor gryde frem og brun smøret
- Når smørret er brunet tilsættes kyllingestykkerne og brunes
- Herefter tilsættes porre og løg og brunes
- De 8 dl. vand tilsættes sammen med de 4 laurbærblade
- Kog suppen i ca. 10 minutter
- Steg baconen på panden eller i ovnen, her er opskriften til: Perfekt ovnstegt bacon
- Hak persillen
- Efter de 10 minutter tilsættes den udskårne røde peberfrugt/snackpeber
- Smag til med salt og peber
- Fisk de 4 laurbærblade op fra gryden og smid den ud.
- Servere med det pandestegte eller ovnstegte bacon samt hakket persille.
Tip:
Servere Oopsies til LCHF hønsekødssuppen, det er super lækkert og godt alternativ.
Hvis du lige som os har en passion for suppe, har vi også andre opskrifter på LCHF suppe bl.a. Varm og cremet avocadosuppe, LCHF porresuppe, Nem LCHF broccolisuppe med porre og spinat og mange flere.
Resumé
Opskrift
Nem LCHF hønsekødssuppe
Udgivet
Bruger Vurdering
1 Review(s) Based on