Varm og cremet LCHF avocadosuppe til den mørke tid
Efterår er suppe højsæson og LCHF varianterne af de mange lækre supper er nærmest uendelige.
Avocado er en af de faste bestanddele af mange menneskers LCHF kost. Den smager fantastisk og er fyldt med sundt enkelt-umættet fedt – perfekt til LCHF.
At avocadoen samtidig har en meget høj PH-værdi og bidrager til den rigtigt syre/base balance i kroppen, gør det kun endnu mere fordelagtigt at inkludere den i sin kost.
Avocadosuppen her en en af de varme avocadosupper, der findes også mange kolde avocadosupper, oftest er de lidt mere bitre i smagen.
Det skal du bruge: (4 personer)
- 4 modne avocadoer
- 500 ml piskefløde 38%
- 1 Frisk limefrugt
- 1 Rød chili eller alternativt chili-flager
- 3 Fed hvidløg
- 1 Lille hvidt løg
- 1/2 L bouillon
- Salt og Peber
Sådan gør du:
- Del de 4 avocadoer på midten og fjern stenen.
- Fjern kødet med en ske fra skallerne.
- Blend avocadoerne med, fløden, limesaften, chilien og hvidløg
- Blend til konsistensen er helt jævn, som på billedet ovenover.
- Kom den blendede suppe i en skår og rør den sammen med bouillonen
- Rør indtil suppen har den rigtige konsistens
- Smag til med salt og peber
- Varm nu suppen op, uden at koge.
- Den varme suppe serveres – gerne med en lækker oopsie ved siden af.
Resumé
Opskrift
Varm og cremet avocadosuppe
Udgivet
Bruger Vurdering
11 Review(s) Based on
Lyder så lækker. Vil meget gerne prøve denne Asuppe til mine gæster. Hvor lang tid før kan jeg lave den? Pft, også TAK for lækre opsk. 🙂
Hej Dorthe – du kan godt lave den nogen timer før og så varme den op når den skal bruges – opbevar den i køleskabet 🙂