LCHF blomkålspizza med oksekød, bacon og cocktailpølser
Nem LCHF har flere udgaver af pizzaer, herunder LCHF mini pizza – på Oopsie bund, Meatzza – LCHF pizza for mænd samt LCHF pizza med carpaccio og blomkålsbund.
Denne opskrift på LCHF blomkålspizza, minder meget om en helt traditionel pizza og smager mindst lige så godt 🙂
Dog er bunden skiftet ud med blomkålsdej tilsæt loppefrøskaller (husk) derudover er denne opskrift med LCHF hjemmelavet pizzasauce.
Nem LCHF har også en opskrift på LCHF blomkålspizza, nemlig en blomkålsdej uden loppefrøskaller.
Du finder opskriften her: Blomkålsdej med ost – perfekt til pizza
Ingredienser til LCHF blomkålspizza:
Blomkålsdej:
- 1 blomkål
- 3 æg
- 1 tsk. oregano
- 1 spsk. loppefrøskaller
- 30 g revet “parmasan” ost
Hjemmelavet LCHF pizzasauce:
- 2 hvidløg
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. basilikum
- 1 ds. hakket tomat
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. peber
Fyld til LCHF blomkålspizza:
- 1 pk. cocktailpølser
- 325 g hakket oksekød (14-20 %)
- 1 pk. bacon
- 1 stort løg
- 250 g revet ost
- 200 g. flødeost
Fremgangsmåde:
- Skyl blomkålet, og skær det i mindre stykker.
- Blomkålen skal enten hakkes i en mini hakker eller rives på et rivejern.
- (jeg fortrækker min minihakker, da jeg synes det er nemmest)
- Når hele blomkålen er revet eller hakket kommes de i en skål
- Herefter tilsættes 3 æg, 1 tsk. oregano, 1 spsk. loppefrøskaller (husk) samt de 30 g. revet parmesan ost-
- Det hele røres sammen til det har en fast konsistens.
- Blomkålsdejen for i 6 dele, nemlig til 6 små pizzaer.
- De fordeles på to bageplader, se evt. billede længere nede.
- Når blomkålsdejen er fordelt, skal de bages i 15 minutter på 230 grader (pas på de ikke bliver brændte i kanten)
- Imens de bager, laves LCHF’s hjemmelavet pizzasauce.
- De to hvidløg presses i igennem en hvidløgspresser.
- Alle ingredienserne dvs. 2 to pressede hvidløg, 1 tsk. oregano, 1 tsk. basilikum, 1 ds. hakket tomat samt salt og peber kommes i en minihakker, eller blendes med en stavblender.
- Lad pizzasaucen stå og trække lidt og smag til med salt og peber.
- Efter de 15 minutter, tages pizzaerne ud af ovnen, lad dem køle lidt af inden du begynder på sauce og fyld.
- Når bundene er kølet af, fordeles pizzasaucen udover mini pizzaerne (jeg brugte ikke det hele)
- Til fyldet brugte jeg cocktailpølser, hakket oksekød, bacon revet ost samt flødeost, her kan du altid vælge andet fyld efter din smag 🙂
- Jeg startede med at fordele lidt over halvdelen af den revne ost.
- Herefter lave små runde bolde af rå oksekød samt fordele cocktailpølser (jeg deler dem altid i to)
- Flødeosten fordeles på pizzaerne (kig gerne på billederne)
- Herefter løgringe, bacon samt de sidste revet ost.
- Bages i 15 minutter ved 230 grader.
Info – Tip:
- Opskriften passer til 3-4 personer
- Hvis du ikke vil lave små pizzaer, kan du nøjes med at lave en hel brandepande 🙂
- Pizzasaucen kan også laves nemmere, du kan få hakket tomat med krydderier, hvidløg ovs.
- jeg ved at man kan købe færdig revet “parmesan” ost, dog vil jeg helst selv rive det, da det smager bedre 🙂 )
Resumé
Opskrift
LCHF mini blomkålspizza med oksekød, bacon og cocktailpølser
Udgivet
Bruger Vurdering
4 Review(s) Based on