Morgenmadsmuffins

Til dig på farten, har vi denne lækre og sunde opskrift på morgenmadsmuffins med æg, bacon og sprøde grøntsager. De er nemme at lave, og så er hele din morgenmad samlet i fine muffins, som man snilt kan tage med sig på farten, eller i madpakken.


INGREDIENSER

2 pers.

4 æg

1 pakke bacon i strimler

1/2 broccoli

1 håndfuld spinatblade

1 løg

2 tomater

 

FREMGANGSMÅDE

Først former du baconstrimlerne rundt langs kanten i muffin formerne. Derefter hakkes grøntsagerne og blandes med æggene i en skål. Tilsæt salt og peber efter behov, og kom derefter æggemassen i formene. Til sidst placeres et stykke bacon på toppen, og dine muffins bages i ovnen i ca. 20 min på 200 graders varme – eller indtil de er sprøde på toppen. Lad dem køle af inden du tager dem ud af formen.

Tjek også

Hjemmelavet bananis med jordbær

Hjemmelavet bananis med jordbær. Vi har prøvet os lidt frem med LCHF is, og fundet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *