Yoghurt med hindbær og mandler

Vi er helt vilde med yoghurt (10%) til morgenmad, da det er som en lille skål sund dessert, og det giver godt humør til resten af dagen. En af de kombinationer som vi bruger mest, er helt klart hindbær og mandler. Vi moser hindbær og blander dem med yoghurten, og topper af med sprøde mandler, og evt. nogle frosne hindbær også. Det smager så godt, og så er det også sundt. Bare sørg for at din yoghurt er 10%, så er det LCHF ”sikkert”.

Du kan kombinere din yoghurt med alt i verden, hvis det er det du kan lide. F.eks. kokosflager for mere bid i din morgenmad, eller andet lækkert topping. Det er vigtigt at starte dagen ordenligt ud, og det starter med at man får sig en god og nærende morgenmad. Yoghurt er både lækkert, men det er også nemt og hurtigt at lave, til dem som ikke har lyst til at stå og kokkerere om morgenen, eller skal hurtigt afsted på job.

Yoghurt med hindbær og mandler

Mandler, og nødder af alle slags i det hele taget, er virkelig sunde og lækre at komme i din morgenmad. Det giver knas og bid i din yoghurt, og det indeholder gode næringsstoffer til din krop, så du kan fungere helt optimalt resten af dagen. Udover at komme nødder i din morgenyoghurt, er de også gode som små snacks imellem måltider – de er f.eks. fantastiske til at holde sukkertrangen væk, da de smager så godt i sig selv, at man ikke har lyst til andet. Så næste gang du går og føler dig lækkersulten, så spis i stedet en håndfuld nødder, med god samvittighed.

Yoghurt med hindbær og mandler

Print Friendly, PDF & Email

Tjek også

Frisk smoothie med bær og ingefær

Her har du en simpel og super lækker opskrift på frisk smoothie med bær og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *