Mangler du noget inspiration til hvordan du kan lave mere spændene tilbehør til dine morgenæg? Vi har lavet denne super lækre kombination af peberfrugt fyldt op med grønt og toppet med bacon. Det smager himmelsk, og så tager det ingen tid af lave. Det er en lækker lille hapser som side tilbehør, men kan også tages med på farten, eller i madpakken.
I denne opskrift har vi skåret peberfrugten over i to halvdele, og fyldt dem op med kyllingebryst og frisk rucola salat, som giver en kraftig smag med bid i. Derefter har vi stegt bacontern på panden, og toppet ovenpå retten – resten af baconsaften fra panden, har vi brugt til at hælde ud over retten, det giver mere smag. Man kan selvfølgelig selv vælge det fyldt man har lyst til at spise, peberfrugt passer sammen med de fleste ting.
På LCHF undgår man at spise brød mm. hvor denne opskrift er en perfekt erstatning for brød, og så er det super sundt. Brug også peberfrugt som erstatning for brød i flere sammenhænge, du kan f.eks. spise med pålæg, eller riste på grillen med smør på – prøv dig frem, det smager super lækkert.
- Til 2 pers:
- 2 peberfrugter
- 2 håndfulde rucola
- 150g bacon i tern
- 100g kyllingebryst
- 4 æg
- smør til stegning
- salt og peber
- Steg bacontern på panden, og læg dem på et stykke absorberende papir bagefter (gem saften)
- Steg æg på panden med smør, og begyndt at skylde og skære peberfrugten imens
- kom kyllingebryst i bunden af peberfrugten
- Top af med rucolasalaten og til slut bacontern
- Server dine æg ovenpå et stykke kyllingebryst, og med de fyldte peberfrugter ved siden af.