LCHF yoghurtis muffins

LCHF yoghurtis muffins. Vi har eksperimenteret lidt med frossen yoghurt, og lavet denne opskrift på LCHF yoghurtis muffins med hindbær. De er super nemme at lave, og så smager de skønt. I denne sommervarme er de helt perfekte som en lille kold snack, til at køle ned på. Eller som en sund mundfuld til børnene, som holder sukkertrangen nede.

Yoghurtisen er lavet på sukkerfri yoghurt (10%), og opskriften indeholder kun to ingredienser, nemlig yoghurt og hindbær – det er derfor helt okay at spise dem, selv på striks LCHF.

Opskriften kan også bruges til at lave ispinde. Hak hindbær og bland med yoghurt, og kom derefter i din foretrukne form, og frys ned. Det er super lækkert, og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller sukker.

Vi har startet med et fylde muffinformer med ren yoghurt (10%), og derefter toppet det af med en blendet version af yoghurt og hindbær. Til slut har vi kommet nogle frosne hindbær ovenpå, og lagt det hele i fryseren, indtil de er frosne, men ikke for hårde til at bide i. De er bedst efter ca. 2 timer i fryseren, så de har en let blød konsistens, uden at være flydende (lidt ligesom kage).

LCHF yoghurtis muffins LCHF yoghurtis muffins

Print Friendly, PDF & Email

Tjek også

Frisk smoothie med bær og ingefær

Her har du en simpel og super lækker opskrift på frisk smoothie med bær og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *