Hjem » Opskrifter » Aftensmad » LCHF æggekage med forårsløg og pølser

LCHF æggekage med forårsløg og pølser

LCHF æggekage med forårsløg og pølser

Nem LCHF elsker hurtige, men samtidige også super lækre opskrifter.

Så her kommer en super nem opskrift på LCHF æggekage med forårsløg og pølser.

Opskriften her på LCHF æggekage egner sig super godt til LCHF morgenmad, men også til frokost.

I hverdagene kan det godt være svært at få tid til LCHF lækkerier, men med denne opskrift, kan det umuligt blive nemmere.

LCHF æggekage med forårsløg og pølser

Ingredienser:

  • 10 g smør til stegning
  • 4 æg (jeg bruger altid økologiske æg)
  • 1 pk cocktailpølser
  • 6 små tomater
  • 1 forårsløg
  • evt. salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Find en pande frem og start den på mellem varme
  2. Tilsæt smøret på panden
  3. Skær cocktailpølserne i to dele (jeg plejer at dele dem på den lange side)
  4. Tilsæt pølserne på panden, når smøret er smeltet
  5. Steg pølserne i 2-3 minutter ved mellem varme
  6. Skyl tomater og forårsløget
  7. Del tomaterne i to dele og skær forårsløget i tynde skiver
  8. Tilsæt herefter de 4 æg
  9. Tilsæt de 6 tomater samt de udskårne forårsløg
  10. Steg æggekagen til æggene har ændret konsistens.
  11. Dette kan gøres hurtigere ved at ligge et stykke sølvpapir over.
  12. Drys med salt og peber
  13. Servere æggekagen

LCHF æggekage med forårsløg og pølser

Tip:

 


Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
LCHF æggekage med forårsløg og pølser
Udgivet

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *