Svampeomelet – Den lette og lækre LCHF variant
Omeletter, spejlæg, kogte æg, ja faktisk alt med æg er fantastisk lækkert og sundt og perfekt til LCHF.
Æg er uden tvivl en superfood og noget vi burde spise mere af. Flere eksperter i sundhed og ernæring betegner æg som værende noget nær den perfekte mad for mennesker. Et æg indeholder i sagens natur alt det der skal til at skabe et liv i form af en kylling. Det burde i sig selv give et godt fingerpeg i retning af næringsværdien af et æg.
Her følger opskriften på en rigtig let og lækker LCHF svampeomelet, der gør sig godt både morgen, middag og aften. Den fungerer i madpakken såvel som på spisebordet. Derudover kan den laves på 5 – 10 minutter af alle.
Det skal du bruge til LCHF svampeomelet:
- 4 æg
- 100 gram blandede svampe
- 2 spsk HUSK
- Smør eller kokos-olie uden smag til stegningen
- Salt og peber efter behag
Sådan gør du:
- Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen med HUSK, salt og peber
- Bland nu svampene i og rør det hele sammen
- Smelt smør eller kokos-olien på panden
- Hæld “dejen” ud på den varme pande så den er jævnt fordelt
- Steg svampeomeletten ved middelvarme i 5 – 10 minutter
- Server den lækre svampeomelet med Bacon og et par skiver tomat og agurk
Resumé

Opskrift
Svampeomelet - Nem og lækker LCHF
Udgivet