Lækkert hvidløgssmør med frisk persille
Smør er en stor del af LCHF for rigtig mange.
Smør er et fantastisk produkt på mange måder.
Udover den gode smag det tilføjer til ethvert måltid, er der mange andre gode ting ved at få smør ind i din daglige kost.
Du kan læse mere om fordelene ved smør her
Her er skal vi kigge lidt på en af de mange lækre måder du kan anvende smør i din mad.
Smør bliver oftest brugt som enten stegemiddel eller “pålæg” på f.eks lækkert lchf-knækbrød.
Her laver vi lækkert hvidløgssmør.
Det er perfekt som tilbehør til en lækker bøf eller på et stykke stenalder-brød.
Ingredienser:
- 125 gram smør – husk det skal være ægte smør og ikke de mange blandingsprodukter.
- En håndfuld frisk persille
- 2-3 hele fed hvidløg
- Salt efter behov
Sådan gør du:
- Tag gerne smørret ud af køleskabet en halv time i forvejen, så er det nemmere at arbejde med.
- Skyl og hak persillen i fine stykker.
- Pil hvidløgene og pres dem med en hvidløgspresser.
- Bland ingredienser i en passende skål – en gaffel er det mest ideelle værktøj til at få landet det med.
- Form dit hvidløgssmør til en pæn firkant og server den til en lækker bøf eller lignende.
Hvidløgssmørret tåler nemt nogle dage i køleskab, og du kan derfor sagtens lave en fornuftig portion af det.
Resumé
Opskrift
Hvidløgssmør med frisk persille
Udgivet
Bruger Vurdering
5 Review(s) Based on
2 kommentarer
Link til Let og lækker LCHF aftensmads anretning - Nem LCHF
Link til Hel kylling med smør og rosenkål - Nem LCHF