Fordele ved LCHF

LCHF er en livsstil, og der kan være mange grunde til at folk begynder på LCHF, det kan f.eks. være for at tabe sig, eller simpelthen bare for at leve sundere. Vi har her samlet en oversigt over de bedste fordele du får ved LCHF, så du kan få et bedre overblik over det.

DU BLIVER MÆT

Lever du af LCHF kost, og husker du at få godt med proteiner og fedt, så skal du ikke være bange for at gå og være sulten. LCHF mætter godt i maven, og fjerner også trangen til søde sager.

DU BLIVER SUND

Ikke nok med at du fylder sig selv med vitaminer og næringsstoffer, men du fylder også kroppen med energi, og du vil opleve at du får meget mere overskud og glæde i hverdagen. Glæden ved at spise ”ægte mad”, og du skal aldrig mere spise det tynde og smagsløse fedtfattige mad, som du bliver fortalt skulle være så godt, nej, du må proppe dig med velsmagende gode oste, fed yoghurt (10%), smør mm.

Du slipper også for træls kalorietælling, og du behøves aldrig mere at holde styr på hvor meget du spiser af diverse fødevare, så længe du holder dig til de fødevare som kan findes i LCHF madpyramiden.

DU TABER DIG

Når du spiser kulhydrater og sukker, så binder kroppen væske, så du vil opleve at du taber en hel del væske inden for de første par dage af LCHF. Det der sker ved LCHF er, at din krop kommer i en tilstand som hedder ketose, hvor kroppen ikke får adgang til sukker som energikilde, og derfor vil bruge fedt som primær energikilde. Du vil derfor tabe dig, da kroppen vil forbrænde fedtet, men kun indtil du når din naturlige vægt, og så stopper vægttabet. På denne måde vil du tabe dig på en sund og naturlig måde, som gør at du undgår at tabe dig for meget.

Print Friendly, PDF & Email

Tjek også

LCHF mini pizza - på Oopsie bund

LCHF mini pizza – på Oopsie bund

LCHF mini pizza – på Oopsie bund Vores opskrifter på LCHF pizza og LCHF Meatzza har …

En Kommentar

  1. Jeg vil tilknytte en lille ting.

    Diabetes foreningen anbefaler også at LCHF/Keto er en god måde at tabe sig på som diabetiker, da det giver et stabilt blodsukker. Dog anbefaler de at man lige vender den med sin læge da der kan være årsager til at det ikke er en god ide, være dog forberedt på at det er ikke alle læger og sygeplejesker der kender til LCHF og Keto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *