Sådan laver du LCHF knækbrød:
Ingredienser til 1 bageplade:
- 150 ml. vand
- 1 stk. æg
- 50 g. solsikkekerner
- 50 g. sesamfrø
- 75 g. græskarkerner
- 100 g. hørfrø
- 1 tsk. salt
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 150 ° C
- Det hele blandes i en skål
- Lad det stå i 1 1/2 time og trække
- Massen fordeles på en bageplade, det gøres nemmest ved hjælp af en dejskraber
- Bag det i 40 minutter
- Lad knækbrødet køle af og knæk det i passende stykker
Tip:
- Spis knækbrødet sammen med fløde-havarti, det er super lækkert.
Resumé
Opskrift
LCHF knækbrød
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
9 Review(s) Based on
Har lavet knækbrødet men med nogle små ændringer. Jeg tilsat 2 æg og en spiseske husk (grøn). Hang fantastisk sammen og dejlig sprød. Smager super godt.
Spændende
Hau du brugt både vand og 2 æg?