Hel kylling med smør og rosenkål
Kylling er ofte oppe og vende her på siden – den er ofte genstand for mange spørgsmål vedrørende LCHF.
Den indeholder 0% kulhydrater og det er jo ligesom det skal være.
Dog er fedtholdet ret lavt og indholdet af protein er tilsvarende højt som følge der af.
Hvis man ønsker at leve helt ketogent i en tilstand af ketose, kan for meget fedtfattigt kyllingekød skabe problemer for dig.
Hvis dit ønske er at leve sundt med LCHF er kylling i almindelig mængder næppe et problem.
Det skal du bruge:
- Hel fersk kylling – gerne økologisk, priserne er tæt på det samme tit.
- Rosenkål
- Evt Gulerødder – mere liberal tilgang til LCHF.
- Ægte smør
- Salt og peber
Sådan laver du den lækre ovnstegte kylling
- Kyllingen renses og gnides med lidt salt både indvendigt og udvendigt
- Kyllingen fyldes med ca 100 gram smør – Se evt vores lækre hvidløgssmør her det er perfekt til kylling
- Bages i ovnen ved 200 grader i ca 60 min.
- Efter ca 40 minutter komme rosenkål og evt gulerødder på fadet og bages de sidste 20 min med kyllingen.
- Serveres som en sprød lchf butterchicken med f.eks blomkålsris og lidt smørsovs
Nem og hurtig LCHF butterchicken med lækkert tilbehør.
Resumé
Opskrift
Hel kylling med smør og rosenkål
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
1 Review(s) Based on