Oksekødsret med hvidkål, tomat og squash

Oksekødsret med hvidkål, tomat og squash

Denne LCHF opskrift på oksekødsret med hvidkål, tomat og squash er super nem og lækker til en travl hverdag.

Ofte kan det være svært at finde på noget nemt til en travl hverdag, som også smager super godt.

Her kommer nem LCHF med et bud på en super nem opskrift på oskekødsret med hvidkål, tomat og squash.

Oksekødsret med hvidkål, tomat og squash

Ingredienser:

  • 1/2 spidskål eller hvidkål (jeg brugte et økologisk spidskål, det var noget mindre end de konventionelle)
  • 1 squash (brug gerne økologiske)
  • 500 gram hakket oksekød (14-18 %)
  • 20 g. smør eller Kokosolie (neutral)
  • 2 spsk. Karry
  • 1 spsk. gurkemeje (kan undværes)
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 100 g. ærter
  • Salt og peber efter behov

Fremgangsmåde:

  1. Skær spidskålen/hvidkålen og squashen i små stykker (se evt. billedet længere nede)
  2. Brun smøret/kokosolien og steg de 500 gram hakket oskekød
  3. Når kødet er brunet tilsættes kålen og squashen.
  4. Tilsæt krydderierne.
  5. Tilsæt de hakkede tomater og de 100 g ærter og lad det koge lidt.
  6. Smag til med salt og peber og servere

oskekødsret med hvidkål, tomat og squash oskekødsret med hvidkål, tomat og squash

Tip:

 


Resumé
recipe image
Opskrift
oskekødsret med hvidkål, tomat og squash
Udgivet
Bruger Vurdering
2.51star1star1stargraygray Based on 7 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *