Oksekødsret med hvidkål, tomat og squash
Denne LCHF opskrift på oksekødsret med hvidkål, tomat og squash er super nem og lækker til en travl hverdag.
Ofte kan det være svært at finde på noget nemt til en travl hverdag, som også smager super godt.
Her kommer nem LCHF med et bud på en super nem opskrift på oskekødsret med hvidkål, tomat og squash.
Ingredienser:
- 1/2 spidskål eller hvidkål (jeg brugte et økologisk spidskål, det var noget mindre end de konventionelle)
- 1 squash (brug gerne økologiske)
- 500 gram hakket oksekød (14-18 %)
- 20 g. smør eller Kokosolie (neutral)
- 2 spsk. Karry
- 1 spsk. gurkemeje (kan undværes)
- 1 ds. hakkede tomater
- 100 g. ærter
- Salt og peber efter behov
Fremgangsmåde:
- Skær spidskålen/hvidkålen og squashen i små stykker (se evt. billedet længere nede)
- Brun smøret/kokosolien og steg de 500 gram hakket oskekød
- Når kødet er brunet tilsættes kålen og squashen.
- Tilsæt krydderierne.
- Tilsæt de hakkede tomater og de 100 g ærter og lad det koge lidt.
- Smag til med salt og peber og servere
Tip:
- Du kan sagtens bruge resterne til madpakke dagen efter.
- Du finder andre super nemme opskrifter her: nem lchf hønsekødssuppe, hurtig og nem LCHF aftensmad og LCHF broccolisuppe
Resumé
Opskrift
oskekødsret med hvidkål, tomat og squash
Udgivet
Bruger Vurdering
7 Review(s) Based on