LCHF rosenkålssalat med bacon og forårsløg

LCHF rosenkålssalat med bacon og forårsløg

Denne salat med rosenkål er super lækker og samtidigt også meget nem til en travl hverdag.

LCHF rosenkålssalat med bacon og forårsløg

Ingredienser:

  • 400 g rosenkål (jeg brugte de friske, men de frosne kan også anvendes)
  • 1 bundt forårsløg (alm. løg kan også bruges her)
  • 1/2 porrer (alm. løg. kan også bruges her)
  • 1 pakke bacon (jeg bruger altid det i skriver)
  • evt. salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Rosenkålene skylles og klargøres.
  2. Rosenkålene koges i et par minutter, og køles let af.
  3. Herefter deles rosenkålene i 2.
  4. Forårsløgene og porren skylles og skæres i små stykker.
  5. Tænd for panden.
  6. Klip baconen i passende stykker og steg det på den varme pande.
  7. Når baconen er næsten færdigt tilsættes de udskårne forårsløg, porre samt rosenkålene.
  8. Det hele brunes let og serveres.

rosenkålssalat med bacon rosenkålssalat med bacon2rosenkålssalat med bacon1 rosenkålssalat med bacon4rosenkålssalat med bacon5

Tip:

rosenkålssalat med bacon7

Resumé
recipe image
Opskrift
Rosenkålssalat med bacon og forårsløg
Udgivet
Bruger Vurdering
41star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

Tjek også

Lækkert LCHF tilbehør til grillmaden

Som udgangspunkt kan du bruge lidt hvad du vil til denne ret, da retten er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *