LCHF rosenkålssalat med bacon og forårsløg
Denne salat med rosenkål er super lækker og samtidigt også meget nem til en travl hverdag.
Ingredienser:
- 400 g rosenkål (jeg brugte de friske, men de frosne kan også anvendes)
- 1 bundt forårsløg (alm. løg kan også bruges her)
- 1/2 porrer (alm. løg. kan også bruges her)
- 1 pakke bacon (jeg bruger altid det i skriver)
- evt. salt og peber
Fremgangsmåde:
- Rosenkålene skylles og klargøres.
- Rosenkålene koges i et par minutter, og køles let af.
- Herefter deles rosenkålene i 2.
- Forårsløgene og porren skylles og skæres i små stykker.
- Tænd for panden.
- Klip baconen i passende stykker og steg det på den varme pande.
- Når baconen er næsten færdigt tilsættes de udskårne forårsløg, porre samt rosenkålene.
- Det hele brunes let og serveres.
Tip:
- Denne super lækre salat kan spises sammen med en bøf.
- Tjek også vores andre super lækre LCHF salater, herunder bl.a. LCHF tomatsalat med grov pesto, Den hurtige agurke og tomat salat eller Baby-salat med oliven, peberfrugt, tomater, mini mozzarella, chili og hvidløg og mange mange flere.
Resumé
Opskrift
Rosenkålssalat med bacon og forårsløg
Udgivet
Bruger Vurdering
2 Review(s) Based on