Hjem » Opskrifter » Aftensmad » LCHF Indbagt blomkål

LCHF Indbagt blomkål

LCHF indbagt blomkål

Der findes utrolig mange opskrifter med hakket kød, også ved nem LCHF.

Da hakket kød ofte er på tilbud eller billigere end andet kød, er det derfor en oplagt mulighed at købe det.

Derfor har Nem LCHF netop udarbejdet denne lækre opskrift med hakket kød, nemlig indbagt blomkål.

Opskriften er super nem og samtidig også lidt utraditionel.

LCHF indbagt blomkål

Ingredienser LCHF indbagt blomkål:

  • 1 blomkål
  • 500 g hakket oksekød (14-18 %)
  • 1,5 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 2 æg
  • 2 spsk. loppefrøskaller (HUSK)
  • 1 pk bacon

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 175 grader
  2. Skyl blomkålen
  3. Find en gryde og placere blomkålen deri, og hæld vand over, så det dækker over blomkålen.
  4. Lad det koge i små 5 minutter.
  5. Imens laves farsen
  6. Find en skål frem
  7. Placer de 500 g. hakket oksekød i skålen sammen med 1 1/2 tsk. salt og 1/2 tsk. peber.
  8. Rør farsen sammen til en ensartet masse.
  9. Tilsæt herefter de 2 æg samt 2 spsk. loppefrøskaller.
  10. Rør det hele sammen til en ensartet masse.
  11. Efter blomkålen har kogt i 5 minutter tages det op og køles af. Evt. ved koldt vand.
  12. Find et passende fad frem og placere blomkålen i fadet.
  13. Når blomkålen er kølet af fordeles farsen udover.
  14. Herefter fordeles 1 pk. bacon ovenpå farsen.
  15. Sæt fadet i ovnen og giv det indbagte blomkål 45 minutter ved 175 grader.

LCHF indbagt blomkål LCHF indbagt blomkål

Tip:

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
LCHF indbagt blomkål
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *