Wokret med svinekød og bacon
Wok og LCHF går rigtig godt i spænd sammen. Der er enormt mange lækre retter af asiatisk oprindelse der kan tilpasses low carb high fat livsstilen med et rigtig godt resultat.
Opskriften her er endnu et bud på en asiatisk ret der er blevet “LCHFiceret” om man vil.
Wokretter er som oftest rigtig nemme at lave og på kort tid.
Det skal du bruge:
Sådan laver du wokret med svinekød og bønner:
- Wokken opvarmes og kokos-olien smeltes
- Bacon og svinekødsstrimlerne brunes i wokken ved mellem – høj varme
- De grønner bønner tilsættes når kødet er ved at få farve
- De hele chilier hakkes og tilsættes til sidst
- Retten er færdig, når kødet er lysebrunt og lækkert som på billedet ovenover
LCHF wokretter er en favorit hos rigtig mange danskere der har droppet kulhydraterne til fordel for et sundere og lettere liv med rigtig mad.
De fleste asiatisk inspirerede retter til wokken kan laves i LCHF variant med lidt god fantasi og køkkensnilde.
Oftest støder man på problemer med enten nudler eller risi retternes originale versioner.
Det kan let omgåes ved at erstatte ris med de lækre og nemme blomkålsris.
Nudlerne kan enten erstattes med squash-spaghetti eller nogen af de lækre low carb nudler der er på tilbud herunder: