Luksus LCHF svinemørbrad i fad
I blandt alt det super lækre og lav-praktiske LCHF mad her på siden, er det blevet tid til et virkeligt luksus måltid.
Svinemørbrad i fad er netop sådan et super luksus måltid, både til hverdag og fest.
Det er samtidig en ret, der er rigtig velegnet i forhold til LCHF.
Der skal blot tilpasses lidt i forhold til de traditionelle opskrifter og vupti, – LCHF svinemørbrad i fad.
Det skal du bruge til 4 personer:
- 2 stk. svinemørbrad
- 300 gram champignoner
- 200 gram friske asparges – alternativt på dåse
- 2 dl. Piskefløde 38%
- Salt
- Peber
- Smør
Sådan laver du svinemørbrad i fad:
- Mørbradene renses og “afpudses”
- De skæres herefter ud i mellemtykke skiver
- Mørbradstykkerne brunes på panden i rigeligt med smør
- De brunede mørbradstykker lægges i et ovnfast fad
- Hvis du bruger friske asparges, koges de nu ganske kort – de fra dåse er klar til brug!
- Champignonerne renses og skæres i skiver
- Steg nu de skårne champignoner i smørret fra mørbradstykkerne
- De stegte champignoner og de (kogte) asparges fordeles nu i fadet med mørbradstykkerne
- Kog nu panden af med piskefløden og evt en dl vand (aspargesvandet er godt til formålet)
- Smag til med salt og peber inden du hælder fløde-opkoget fra panden over fadet med mørbrad.
- Sæt hele herligheden i en forvarmet ovn ved 230 grader i 15 -20 min
Server den lækre ret for din familie eller gæster, gerne med en portion af de sunde og lækre blomkålsris.
I den ikke LCHF egnede udgave af svinemørbrad i fad ville man jævne sovsen med mel.
Her i den LCHF venlige version, lader vi fløde koge af på panden i lidt længere tid, og tilsætter en del mindre vand til sovsen.
Husk at stege champignonerne i god tid på panden, så du får så meget væske som muligt ud af dem.
Asparges kan udelades fra opskriften såfremt det skulle være nødvendigt for dig.





Based on 8 Review(s)
Nem LCHF Nem og hurtig LCHF for alle


En Kommentar
Link til Svinemørbrad i bacon med tomatsauce