Svinemørbrad i bacon med tomatsauce

Svinemørbrad i bacon med tomatsauce

Svinemørbrad i bacon med tomatsauce

Svinemørbrad er en luksus-spise især i baconsvøb.

Vi har lavet et par opskrifter med svinemørbrad før og her kommer endnu et lækkert bud på din LCHF aftensmad.

Det skal du bruge til 4 personer:

  • Svinemørbrad  700 gram
  • Bacon 200 gram
  • Kokos-olie 
  • 1 dåse hakkede tomater, gerne med hvidløg eller lign.
  • Rød og grøn peberfrugt.
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Frisk persille
  • Evt bouillon-terning
  • Salt og peber

Sådan laver du Svinemørbrad i bacon med tomatsauce:

  1. Mørbradene renses for sener og lign
  2. Baconen lægges ud på et spækbræt og mørbradene rulles ind i bacon.
  3. Mørbradene brunes nu grundigt på panden i kokos-olien
  4. Når mørbraden er godt brunet sættes den på et ovnfast fad og steges færdig i ovnen. ca 20 min ved 200 grader
  5. Mens kødet steger i ovnen laver vi nu saucen på panden, vi stegte mørbraden på.
  6. Grøntsagerne skæres ud og steges på panden i fedtet fra mørbraden og bacon.
  7. Når grøntsagerne har stegt i nogen minutter tilsættes de hakkede tomater og evt bouillon med lidt vand.
  8. Mørbraden skal have lov at trække i 5 til 10 min efter den kommer ud af ovnen
  9. Serveres i skiver med frisk persille på toppen

Husk at svinekød altid skal gennemsteges, hvis du er i tvivl om hvornår mørbraden er gennemstegt kan du med fordel bruge et stegetermometer.

Svinemørbrad skal have en kernetemperatur på 65 -70 grader.

Du kan med stor succes servere svinemørbraden med de lækre blomkålsris som vist på billedet ovenover 🙂

 


 

Resumé
recipe image
Opskrift
Svinemørbrad i bacon med tomatsauce
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *