Svinemørbrad i bacon med tomatsauce
Svinemørbrad er en luksus-spise især i baconsvøb.
Vi har lavet et par opskrifter med svinemørbrad før og her kommer endnu et lækkert bud på din LCHF aftensmad.
Det skal du bruge til 4 personer:
- Svinemørbrad 700 gram
- Bacon 200 gram
- Kokos-olie
- 1 dåse hakkede tomater, gerne med hvidløg eller lign.
- Rød og grøn peberfrugt.
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- Frisk persille
- Evt bouillon-terning
- Salt og peber
Sådan laver du Svinemørbrad i bacon med tomatsauce:
- Mørbradene renses for sener og lign
- Baconen lægges ud på et spækbræt og mørbradene rulles ind i bacon.
- Mørbradene brunes nu grundigt på panden i kokos-olien
- Når mørbraden er godt brunet sættes den på et ovnfast fad og steges færdig i ovnen. ca 20 min ved 200 grader
- Mens kødet steger i ovnen laver vi nu saucen på panden, vi stegte mørbraden på.
- Grøntsagerne skæres ud og steges på panden i fedtet fra mørbraden og bacon.
- Når grøntsagerne har stegt i nogen minutter tilsættes de hakkede tomater og evt bouillon med lidt vand.
- Mørbraden skal have lov at trække i 5 til 10 min efter den kommer ud af ovnen
- Serveres i skiver med frisk persille på toppen
Husk at svinekød altid skal gennemsteges, hvis du er i tvivl om hvornår mørbraden er gennemstegt kan du med fordel bruge et stegetermometer.
Svinemørbrad skal have en kernetemperatur på 65 -70 grader.
Du kan med stor succes servere svinemørbraden med de lækre blomkålsris som vist på billedet ovenover 🙂
Resumé
Opskrift
Svinemørbrad i bacon med tomatsauce
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
1 Review(s) Based on