Stuvet spidskål LCHF udgave
Vi fortsætter med mere lækkert og nemt LCHF tilbehør du kan servere til alle dine lækre hovedretter.
Her er det stuvet spidskål der får en tur igennem LCHF-ificeringsmaskinen.
Stuvet spidskål er en absolut klassiker i det danske køkken og elsket af mange.
Den originale opskrift på stuvet spidskål indeholder mel og lignende og er derfor uegnet til dig der der spiser LCHF.
Her i LCHF opskriften på stuvet spidskål er der lutter gode sager der stemmer overens med sundheden og vægtabet mange forbinder med LCHF.
Det skal du bruge:
- 200 gram Philadelphia frisk ost – original udgaven med fuldt fedt indhold
- 1/5 dl piskefløde 38%
- 1 spidskål
- Salt og Peber
Sådan laver du stuvet spidskål i LCHF udgave:
- Spidskål snittes og Koges i ca. 10 min
- Philadelphia og piskefløde varmes op sammen i en gryde til det får en jævn konsistens
- Væsken hældes fra det kogte spidskål
- Hæld nu flødesovsen over spidskål en og varm det op i gryden.
- Smag til med salt og peber
- Server sammen med f.eks LCHF Frikadeller og grønne bønner som her på billedet 🙂
Resumé
Opskrift
Stuvet spidskål LCHF udgave
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
1 Review(s) Based on
Tak for opskriften. Det smager fantastisk. Jeg hældte noget stegt bacon i og spiste det som hovedret.