Persillesovs LCHF style – uden mel

Persillesovs LCHF style – uden mel

Persillesovs LCHF style - uden mel

En lækker sovs er en stor del af et vellykket måltid, også på LCHF.

Opskriften her er en sund og nem udgave af den klassiske persillesovs – her uden mel og andet skidt.

Det skal du bruge:

  • 1 kvart liter  Piskefløde 38%
  • 1 Æggeblomme
  • Frisk persille
  • Smør
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Hæld fløden op i en lille gryde
  2. Kom æggeblommen i under omrøring og piske det sammen
  3. Skru op for blusset og lade det koge op ganske kort – under konstant omrøring!
  4. Skru ned på lav varme og lad sovsen stå og boble lidt
  5. Tilsæt en klat smør og rør det sammen
  6. Smag til med salt og peber
  7. Når sovsen har den rette konsistens tilsættes persillen

 

Alternativt kan persillen tilsættes som pynt – ligesom på billedet ovenfor.

På billedet er sovsen hældt over en af de lækre LCHF frikadeller, der normalt er i følgeskab med LCHF Stuvet Spidskål.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
Opskrift
Persillesovs LCHF style - uden mel
Udgivet
Bruger Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *