Persillesovs LCHF style – uden mel
En lækker sovs er en stor del af et vellykket måltid, også på LCHF.
Opskriften her er en sund og nem udgave af den klassiske persillesovs – her uden mel og andet skidt.
Det skal du bruge:
- 1 kvart liter Piskefløde 38%
- 1 Æggeblomme
- Frisk persille
- Smør
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Hæld fløden op i en lille gryde
- Kom æggeblommen i under omrøring og piske det sammen
- Skru op for blusset og lade det koge op ganske kort – under konstant omrøring!
- Skru ned på lav varme og lad sovsen stå og boble lidt
- Tilsæt en klat smør og rør det sammen
- Smag til med salt og peber
- Når sovsen har den rette konsistens tilsættes persillen
Alternativt kan persillen tilsættes som pynt – ligesom på billedet ovenfor.
På billedet er sovsen hældt over en af de lækre LCHF frikadeller, der normalt er i følgeskab med LCHF Stuvet Spidskål.
Resumé
Opskrift
Persillesovs LCHF style - uden mel
Udgivet
Bruger Vurdering
2 Review(s) Based on