Er LCHF en slankekur?

Er LCHF en slankekur?

LCHF som slankekur - badevægt og målebånd

 

En af de største misforståelser inden for LCHF er at det skulle være en slankekur. Det er nemt at forstå hvor misforståelsen er opstået – rigtig mange har tabt sig med LCHF.

Der skal ikke herske nogen tvivl om at LCHF er et effektivt værktøj til vægttab – varigt vægtab vel at mærke.

At sige at LCHF er en slankekur fordi man taber sig nemt og hurtigt er ikke korrekt, men en forståelig misforståelse. Især da mange kulørte blade og lignenede har promoveret LCHF som en nem og hurtig måde til at smide feriekiloene, julekiloene, graviditetskiloene – you name it.

LCHF er meget mere end en slankekur

Low Carb – High Fat er en livsstil.

Det er en sund, lækker og bæredygtig måde at leve på.

Ved at skifte fra fabriksmad der er proppet med farvestoffer og sukker i alle mulige former til sund og nærende mad af rigtige råvarer, vælger du et liv i balance og overskud.

Et skift til LCHF er samtidig en beslutning om at leve i overensstemmelse med hvad din krop er skabt til at leve af.

Når du omfavner et liv uden sukker og tilsætningsstoffer, vil du opleve en ny energi og et overskud du ikke før har kendt til.

Der er så mange facetter af at skifte til et liv baseret på sunde og ernæringsmæssigt korrekte fødevarer at det kan virke helt overvældende for de fleste.

Heldigvis er et skift til at leve efter LCHF principperne nemt og ligetil, uanset hvad din erfaring er indenfor mad og livsstil.

Et sundt liv uden afhængighed af sukker og kemikalier er indenfor rækkevidde for alle – følg med her på nemlchf.dk og lad dig inspirere.

Hvis du døjer med overvægt, diabetes, højt blodtryk eller insulinresistens og forhøjet kolesterol som kendetegner Metabolsk syndrom  vil du kunne finde enorm hjælp i et skift til en fedtholdig LCHF kost.

Din nye sunde LCHF livsstil er et farvel til afhængighed, fejlernæring og de livsstils sygdomme de har medført.

Når først du har givet slip på din sukkerafhængighed og fået normaliseret dine smagsløg vil du opdage en ny verden af sund og nærende mad – der endda smager godt og holder dig mæt længere.

Den løbende snacking du måske før har haft inkorporeret som en fast del af din daglige rutine forsvinder og erstattes af en hidtil ukendt fornemmelse af frihed og følelse af kontrol.

Det er på tide at  tage magten over dig selv og hvad du spiser tilbage – der skal brydes med sukkerafhængigheden 

LCHF er ikke blot en slankekur, noget der skal overståes for at blive erstattet af det gamle mønster igen, det er en ny livsstil.

En sund livsstil med rigtig mad der passer til alle.

Hvis dit helbred er udfordret så er Low Carb High Fat eller måske KETO noget for dig især.

Husk:

“Mad er medicin”

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Er LCHF en slankekur?
Article Name
Er LCHF en slankekur?
Description
Er LCHF en slankekur? Eller er den en sund og naturlig måde at spise og leve på? Læs med her og få et indblik i den spændende LCHF livsstil og få mere at vide.
Author

Tjek også

Hurtig og nem LCHF aftensmad

Hurtig og nem LCHF aftensmad

Hurtig og nem LCHF aftensmad Aftensmaden skal nogen gange gå stærkt, også på LCHF. Her …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *