Hjem » Opskrifter » Aftensmad » LCHF kyllingefrikadeller

LCHF kyllingefrikadeller

Lækre og nemme LCHF kyllingfrikadeller

lchf kyllingefrikadeller

Frikadeller er en klassiker, og for mange, en favorit i det danske køkken.

Der kan laves utallige variationer af frikadellen.

Her på siden har vi indtil videre lavet LCHF frikadeller med svinekød og LCHF fiskefrikadeller.

Her i dette indlæg går vi videre til den næste slags frikadeller på vores liste, LCHF kyllingfrikadeller.

Det skal du bruge til kyllingefrikadeller:

Ingredienser:

  • 3 hvide løg eller skalotteløg
  • 1000 gram hakket kyllingekd, jo højere fedtprocent jo bedre
  • 2 tsk. salt
  • 4 æg
  • 1 dl. piskefløde
  • 1/2 tsk. peber
  • Smør eller Kokos-olie til stegning

Sådan gør du:

  1. Hak de 3  løg helt  fint
  2. Kyllingekødet kommes op i en skål og tilsættes  2 tsk. salt
  3. Rør farsen sej
  4. Tilsæt nu de 4 æg lidt af gangen og rør farsen yderligere
  5. Tilsæt  fløden og rør igen farsen sej
  6. Tilsæt peber og de 3 fint-hakkede løg og rør farsen sammen
  7. Steges ved middel varme på panden i smør eller kokos-olien til de er let gyldne
  8. Du kan også stege kyllingfrikadellerne færdige i ovnen  ved 200 ° C
  9. Server med lidt grønt og evt en hjemmelavet chili-dip som på billedet 🙂

 

LCHF kyllingefrikadeller er oplagte til madpakken og som et hurtigt koldt mellemmåltid dagen efter.

Hvis du er til mere stærk og krydret mad, kan du med godt resultat tilsætte chili-flager i farsen – så får du lækre spicy LCHF kyllingefrikadeller.

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
LCHF kyllingefrikadeller
Udgivet
Bruger Vurdering
3.51star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *