Lækre og nemme LCHF kyllingfrikadeller
Frikadeller er en klassiker, og for mange, en favorit i det danske køkken.
Der kan laves utallige variationer af frikadellen.
Her på siden har vi indtil videre lavet LCHF frikadeller med svinekød og LCHF fiskefrikadeller.
Her i dette indlæg går vi videre til den næste slags frikadeller på vores liste, LCHF kyllingfrikadeller.
Det skal du bruge til kyllingefrikadeller:
Ingredienser:
- 3 hvide løg eller skalotteløg
- 1000 gram hakket kyllingekd, jo højere fedtprocent jo bedre
- 2 tsk. salt
- 4 æg
- 1 dl. piskefløde
- 1/2 tsk. peber
- Smør eller Kokos-olie til stegning
Sådan gør du:
- Hak de 3 løg helt fint
- Kyllingekødet kommes op i en skål og tilsættes 2 tsk. salt
- Rør farsen sej
- Tilsæt nu de 4 æg lidt af gangen og rør farsen yderligere
- Tilsæt fløden og rør igen farsen sej
- Tilsæt peber og de 3 fint-hakkede løg og rør farsen sammen
- Steges ved middel varme på panden i smør eller kokos-olien til de er let gyldne
- Du kan også stege kyllingfrikadellerne færdige i ovnen ved 200 ° C
- Server med lidt grønt og evt en hjemmelavet chili-dip som på billedet 🙂
LCHF kyllingefrikadeller er oplagte til madpakken og som et hurtigt koldt mellemmåltid dagen efter.
Hvis du er til mere stærk og krydret mad, kan du med godt resultat tilsætte chili-flager i farsen – så får du lækre spicy LCHF kyllingefrikadeller.
Resumé
Opskrift
LCHF kyllingefrikadeller
Udgivet
Bruger Vurdering
3 Review(s) Based on