LCHF fiskefrikadeller

Sådan laver du virkelig gode LCHF fiskefrikadeller:

LCHF Fiskefrikadeller7
Ingredienser:

  • 100 gram løg (ca. 2 små løg)
  • 225 gram torskefilet (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 1 1/2 tsk. groft salt
  • 1 æg
  • 2 spsk. psyllium (også kaldet for HUSK) *
  • 1 dl. piskefløde 38 %
  • 1/2 tsk. peber
  • Rigeligt med smør til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Skyld og riv løgene (du kan også nemt hakke dem hvis du ikke ønsker)
  2. Tag torskefileterne op i en minihakker, og hak torskefileterne til en findelt masse
  3. De hakkede torskefileter kommes i en passende skål
  4. Tilsæt 1 1/2 tsk. groft salt og bland salten med de hakkede torskefileter, til en sej masse
  5. Tilsæt herefter 1 æg, 2 spsk. psyllium, 1 dl. fløde og 1/2 tsk. peber
  6. Den færdige fars formes til små frikadeller, og steges ved svag varme, på panden med rigeligt smør

 Tip:

  • Lav en dobbelt portion og brug dem i madpakken de er super lækre kolde også.
  • Brug laksefileter istedet for torsk.

Info:

  • Frøskallerne kan suge helt op til 40 % væske, og dermed et super godt alternativ til almindeligt mel.
  • Produkterne kan købes i de fleste supermarkeder og på nettet hos Lowcarbstore.dk.
  • På billederne herunder vises hvordan produkterne kan se ud i supermarkederne.

 Psyllium HUSK

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
LCHF fiskefrikadeller
Udgivet

Tjek også

Lækkert LCHF tilbehør til grillmaden

Som udgangspunkt kan du bruge lidt hvad du vil til denne ret, da retten er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *