LCHF fiskefrikadeller

Sådan laver du virkelig gode LCHF fiskefrikadeller:

LCHF Fiskefrikadeller7
Ingredienser:

  • 100 gram løg (ca. 2 små løg)
  • 225 gram torskefilet (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 1 1/2 tsk. groft salt
  • 1 æg
  • 2 spsk. psyllium (også kaldet for HUSK) *
  • 1 dl. piskefløde 38 %
  • 1/2 tsk. peber
  • Rigeligt med smør til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Skyld og riv løgene (du kan også nemt hakke dem hvis du ikke ønsker)
  2. Tag torskefileterne op i en minihakker, og hak torskefileterne til en findelt masse
  3. De hakkede torskefileter kommes i en passende skål
  4. Tilsæt 1 1/2 tsk. groft salt og bland salten med de hakkede torskefileter, til en sej masse
  5. Tilsæt herefter 1 æg, 2 spsk. psyllium, 1 dl. fløde og 1/2 tsk. peber
  6. Den færdige fars formes til små frikadeller, og steges ved svag varme, på panden med rigeligt smør

 Tip:

  • Lav en dobbelt portion og brug dem i madpakken de er super lækre kolde også.
  • Brug laksefileter istedet for torsk.

Info:

  • Frøskallerne kan suge helt op til 40 % væske, og dermed et super godt alternativ til almindeligt mel.
  • Produkterne kan købes i de fleste supermarkeder og på nettet hos Lowcarbstore.dk.
  • På billederne herunder vises hvordan produkterne kan se ud i supermarkederne.

 Psyllium HUSK

Resumé
recipe image
Opskrift
LCHF fiskefrikadeller
Udgivet

Tjek også

Lækkert LCHF tilbehør til grillmaden

Som udgangspunkt kan du bruge lidt hvad du vil til denne ret, da retten er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *