Hokkaido græskarsuppe

Hokkaido græskarsuppe – Efterårs favoritten

hokkaido græskarsuppe

Efteråret har gjort sit indtog i Danmark og det kan for nogen sætte lidt præg på hvad der bliver tilberedt i køkkenet.

Årstiden byder på flere dejlige ting fra naturen, der er klar til at blive plukket og brugt hjemme i gryderne.

I flæng kan nævnes de mange lækre svampe, nødder og, for os på LCHF i en mindre udstrækning, de mange forskellige bær der er modne nu.

Opskriften her på en lækker fed og cremet græskarsuppe med Hokkaido græskar, tager udgangspunkt i efterårets store udvalg af velsmagende græskar.

Græskar en oplagt mulighed for dig til at snige efteråret ind i køkkenet uden at gå på kompromis med din sundhed eller den gode smag.

Det skal du bruge:

  • 1 hokkaido græskar
  • 1 porre
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 liter vand
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 100 gr Philadelphia ost
  • 1 dl fløde
  • 1 klat creme fraiche
  • Salt og peber
  • Timian

Sådan gør du:

  1. Snit alle grøntsager
  2. Svits løg og hvidløg i smør
  3. Svits porre og græskar let
  4. Tilføj vand og bouillon lad simre i ca. 30 min
  5. Blend
  6. Tilføj Philadelphia og fløde
  7. Kom salt & peber i
  8. Tilføj timian
  9. Varm op igen
  10. Anret i en skål med lidt creme fraiche
  11. Bon appetit 🙂

Serveres gerne med en lækker kop grøn te med efterårs tema, som denne med ingefær.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
Hokkaido græskarsuppe
Udgivet
Bruger Vurdering
41star1star1star1stargray Based on 4 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *