Hokkaido græskarsuppe – Efterårs favoritten
Efteråret har gjort sit indtog i Danmark og det kan for nogen sætte lidt præg på hvad der bliver tilberedt i køkkenet.
Årstiden byder på flere dejlige ting fra naturen, der er klar til at blive plukket og brugt hjemme i gryderne.
I flæng kan nævnes de mange lækre svampe, nødder og, for os på LCHF i en mindre udstrækning, de mange forskellige bær der er modne nu.
Opskriften her på en lækker fed og cremet græskarsuppe med Hokkaido græskar, tager udgangspunkt i efterårets store udvalg af velsmagende græskar.
Græskar en oplagt mulighed for dig til at snige efteråret ind i køkkenet uden at gå på kompromis med din sundhed eller den gode smag.
Det skal du bruge:
- 1 hokkaido græskar
- 1 porre
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 liter vand
- 1 grøntsagsbouillon
- 100 gr Philadelphia ost
- 1 dl fløde
- 1 klat creme fraiche
- Salt og peber
- Timian
Sådan gør du:
- Snit alle grøntsager
- Svits løg og hvidløg i smør
- Svits porre og græskar let
- Tilføj vand og bouillon lad simre i ca. 30 min
- Blend
- Tilføj Philadelphia og fløde
- Kom salt & peber i
- Tilføj timian
- Varm op igen
- Anret i en skål med lidt creme fraiche
- Bon appetit 🙂
Serveres gerne med en lækker kop grøn te med efterårs tema, som denne med ingefær.
2 kommentarer
Link til Flødedelegeret grøntsagssuppe - Nem LCHF
Link til LCHF Porresuppe - Nem LCHF