Farsbrød med broccoli og porre
Der findes utrolig mange forskellige opskrifter på farsbrød. Denne opskrift her er et hit smagsmæssigt og ser super flot ud samtidig.
Nem LCHF har netop lavet dette super lækre farsbrød med broccoli, porre og bacon.
Ingredienser til farsbrød med broccoli og porre:
Fars:
- 500 g hakket svinekød
- 1,5 tsk. salt
- 1/2 tsk. peber
- 2 æg
- 2 spsk. loppefrøskaller (HUSK)
Fyld:
- 1/2 porre
- 1/2 broccoli
- 1 pk. bacon
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skyl og hak porre og broccoli i meget små stykker og lad det være i en skål til det skal bruges
- Find en skål og smid de 500 g hakket svinekød sammen med 1 1/2 tsk salt og 1/2 tsk peber og rør det sammen.
- Tilsæt de 2 æg samt 2 spsk. loppefrøskaller, rør det hele sammen.
- Find en bageplade og et stykke bagepapir frem
- Fordel farsen ud på bagepapiret, se evt. billede 2
- Når farsen er fordelt ud på bagepapiret tilsættes det udskårne porre og broccoli.
- Herefter rulles farsen forsigtigt ind mod midten.
- Bacon stykkerne deles i to og tilsættes på farsbrødet.
- Sæt farsbrødet ind i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter
- Farsbrødet er færdig når det er 75 grader i kernetemperatur.
Tip:
- Server dette farsbrød sammen nem LCHF’s udgave af tzatziki og tomatsalat, du kan finde opskrifterne her: Hjemmelavet tzatziki og Tomatsalat
Resumé
Opskrift
LCHF Farsbrød med broccoli og porre
Jakob
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
12 Review(s) Based on
Nu har jeg set flere opskrifter med husk men har aldrig brugt det. Hvilken farve skal jeg bruge? 😊
Hej Dorthe. Helt almindelig HUSK er det vi har brugt. God fornøjelse med at lave farsbrød 🙂
Hvad kan jeg evt bruge istedet for husk? Kender ikke rigtig produktet og måske du har en ide om, hvad der kan erstatte det 😊