Farsbrød med broccoli og porre

Farsbrød med broccoli og porre

Der findes utrolig mange forskellige opskrifter på farsbrød. Denne opskrift her er et hit smagsmæssigt og ser super flot ud samtidig.

Nem LCHF har netop lavet dette super lækre farsbrød med broccoli, porre og bacon.

farsbrød med broccoli og porre

Ingredienser til farsbrød med broccoli og porre:

Fars:

  • 500 g hakket svinekød
  • 1,5 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 2 æg
  • 2 spsk. loppefrøskaller (HUSK)

Fyld:

  • 1/2 porre
  • 1/2 broccoli
  • 1 pk. bacon

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skyl og hak porre og broccoli i meget små stykker og lad det være i en skål til det skal bruges
  3. Find en skål og smid de 500 g hakket svinekød sammen med 1 1/2 tsk salt og 1/2 tsk peber og rør det sammen.
  4. Tilsæt de 2 æg samt 2 spsk. loppefrøskaller, rør det hele sammen.
  5. Find en bageplade og et stykke bagepapir frem
  6. Fordel farsen ud på bagepapiret, se evt. billede 2
  7. Når farsen er fordelt ud på bagepapiret tilsættes det udskårne porre og broccoli.
  8. Herefter rulles farsen forsigtigt ind mod midten.
  9. Bacon stykkerne deles i to og tilsættes på farsbrødet.
  10. Sæt farsbrødet ind i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter
  11. Farsbrødet er færdig når det er 75 grader i kernetemperatur.

farsbrød med broccoli og porre farsbrød med broccoli og porre farsbrød med broccoli og porre  farsbrød med broccoli og porrefarsbrød med broccoli og porre

Tip:

farsbrød med broccoli og porre

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
LCHF Farsbrød med broccoli og porre
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
1.51star1stargraygraygray Based on 10 Review(s)

Tjek også

Lækkert LCHF tilbehør til grillmaden

Som udgangspunkt kan du bruge lidt hvad du vil til denne ret, da retten er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *