Svinekam med sprød svær

Nem svinekam med sprød svær

Mange efterlyser en opskrift på svinekam med sprød svær.

Nem LCHF har netop løst gåden efter mange forsøg og uden brug af grill 🙂

Med denne opskrift får du med garanti en super lækker og mør svinekam med sprød svær.

Nem LCHF har både en opskrift på en svinekam på 6 timer og en på 1 1/2 time til hverdagene.

Svinekam med sprød svær

Ingredienser til nem svinekam:

  • 1 svinekam (Jeg vælger altid dem med en god fedtmarmorering, da jeg synes det giver det bedste resultat)
  • Salt efter smag
  • Vand
  • Evt. laurbærblade

Fremgangsmåde til svinekam (6 timer)

  1. Start ovnen på 125 grader
  2. Find et passende fad og vend svinekammen med sværene ned af (se evt. billede)
  3. Efter en time tages stegen ud og vendes om.
  4. Drys med salt
  5. Sæt stegen ind i ovnen igen og giv den 5 timer mere ved 125 grader.

Opskriften her får du en super mør svinekam hvor kødet falder fra hinanden, når du skærer 🙂

Fremgangsmåde til svinekam med sprød svær: (1 1/2 time)

  1. Start ovenen på 200 grader
  2. Find et passende fad og vend svinekammen med sværene ned af (se evt. billede)
  3. Efter 30 minutter tages stegen ud og vendes om
  4. Drys med salt
  5. Sæt stegen ind i ovnen igen og giv den en 1 time.

Svinekam med sprød svær på 1 1/2 time er super saftig 🙂

Svinekam med sprød svær Svinekam med sprød sværSvinekam med sprød svær Svinekam med sprød svær

Tip:

 

Resumé
recipe image
Opskrift
Nem svinekam med sprød svær
Udgivet
Bruger Vurdering
21star1stargraygraygray Based on 2 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *