Nem svinekam med sprød svær
Mange efterlyser en opskrift på svinekam med sprød svær.
Nem LCHF har netop løst gåden efter mange forsøg og uden brug af grill 🙂
Med denne opskrift får du med garanti en super lækker og mør svinekam med sprød svær.
Nem LCHF har både en opskrift på en svinekam på 6 timer og en på 1 1/2 time til hverdagene.
Ingredienser til nem svinekam:
- 1 svinekam (Jeg vælger altid dem med en god fedtmarmorering, da jeg synes det giver det bedste resultat)
- Salt efter smag
- Vand
- Evt. laurbærblade
Fremgangsmåde til svinekam (6 timer)
- Start ovnen på 125 grader
- Find et passende fad og vend svinekammen med sværene ned af (se evt. billede)
- Efter en time tages stegen ud og vendes om.
- Drys med salt
- Sæt stegen ind i ovnen igen og giv den 5 timer mere ved 125 grader.
Opskriften her får du en super mør svinekam hvor kødet falder fra hinanden, når du skærer 🙂
Fremgangsmåde til svinekam med sprød svær: (1 1/2 time)
- Start ovenen på 200 grader
- Find et passende fad og vend svinekammen med sværene ned af (se evt. billede)
- Efter 30 minutter tages stegen ud og vendes om
- Drys med salt
- Sæt stegen ind i ovnen igen og giv den en 1 time.
Svinekam med sprød svær på 1 1/2 time er super saftig 🙂
Tip:
- Server nem LCHF’s udgave af rødkålssalat til, du finder opskriften her: LCHF rødkålssalat med forårsløg, squash og granatæble
Resumé

Opskrift
Nem svinekam med sprød svær
Udgivet
Bruger Vurdering





En Kommentar
Link til LCHF rødkålssalat med forårsløg, squash og granatæble - Nem LCHF