Stegt torsk med snackpeber og chili
Torsk er både dansk, nemt, lækkert og LCHF.
Der er mange lækre måder at inkludere torsk i vores daglige LCHFmåltider.
Stegt torsk, er en af de mest udbredte måder vi tilbereder torsken på i Danmark.
Det er både nem tog lækkert og med stor mulighed for at variere og præge måltidet som du selv ønsker.
Du skal bruge:
- 500 gram torskefilet
- Snackpebre
- Kokosolie med eller uden smag
- Forårsløg
- 1 rødløg
- Chiliflager
- Salt og Peber
- 2-3 fed hvidløg
Sådan laver du lækker stegt torsk med snackpeber og chili:
- Varm panden eller wokken op til mellemvarme
- Smelt kokosolien
- Skyl og skær grøntsagerne.
- Tilsæt torskefilet og steg den i et par minutter
- Tilsæt nu des skårne og snittede grøntsager samt alle krydderierne
- Steg det i 8 -10 min ved jævnlig omrøring.
Server den lækre torskeanretning som en lækker LCHF aftensmad og nyd godt af de mange sunde ting du får ved at spise fisk jævnligt.
De lækre og nemme blomkålsris er et nemt og tilbehør til stegt torsk og giver god fylde og en behagelig mæthedsfornemmelse uden oppustethed efterfølgende.
Nyd det lækre sunde LCHF måltid med god samvittighed 🙂
Resumé
Opskrift
Stegt torsk med snackpeber og chili
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
1 Review(s) Based on