Stegt ål med chili og svampe – Lækker LCHF
LCHf er mere end end æg og bacon diæt, som nogen går rundt og tror 🙂
Der er rig mulighed for varieret og lækker mad på LCHF og det er kun fantasien der sætter grænser.
Vellykket LCHF er ikke et farvel til smag og nydelse, tværtimod – Det er et farvel til uønsket kemi, tilsætningsstoffer og ting der dårlig kan betegnes som fødevarer alligevel.
Det er et velkommen tilbage, til ægte mad med rigtig smag, næring og efterfølgende velbehag og øget livskvalitet.
Dagens indlæg her, er et bud på lækker LCHF, der ikke bare en endnu en variation af æg og bacon dogmet.
Det skal du bruge:
- 500 gram ål
- Svampemix efter eget valg
- Baby majs (Kan undlades på striks LCHF)
- Tyrkiske pebre
- Iceberg salat
- Kokosolie uden smag
- Den altid populære Olie/eddikedressing eller anden dressing efter smag og behag.
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Skær ålene ud i passende stykker 8 – 10 cm ca
- Rens ålene under hanen og krydr dem med salt og peber efterfølgende
- Smelt Kokosolien på panden og brun ålene af på alle sider
- Skru herefter ned for vamen og steg ålene langsomt ved jævn varme i ca 20 – 25 min efter tykkelse.
- Vend ålene løbende under stegning
- Steg svampene på panden i Kokosolie
- Lynsteg babymajs og tyrkiske pebre i et par minutter når svampene er ved at være færdige.
- Server som en lækker frokost eller aftensmad og nyd lækker og sund LCHF.
Resumé

Opskrift
Stegt ål med chili og svampe
Udgivet
Bagetid: