Spicy svampe i wok
Sæsonen byder på mange lækre og sunde svampe der er perfekte til LCHF.
Det vil vi naturligvis gerne drage nytte af og her kommer et bud på en nem og lækker spicy gang svampe lavet i wokken.
Skulle du være uden en wok i dit køkken, kan du også godt lave det på en god gammeldags stegepande eller i en gryde.
Det skal du bruge til spicy svampe i wok:
- Svampe mix fra supermarkedet – Hvis du har forstand til det, kan du også selv gå på opdagelse i naturen og plukke vilde svampe.
- Spinat, frossen eller frisk
- Bladselleri
- Chili-flager
- Kokos-olie med eller uden smag
Sådan gør du:
- Kokos-olien smeltes i wokken
- Svampe og bladselleri skylles og skæres ud
- Tilsæt svampe og grøntsager og vend det ofte i wokken
- Tilsæt chili-flager efter smag og behag
Spicy svampe i wok er ideel som en lækker LCHF aftensmad her henover efteråret.
Naturen bugner med lækre efterårs svampe landet over og der er rig mulighed for at fylde kurven hvis du bevæger dig ud på svampejagt.
Det skal dog understreges at svampejagt er for folk med forstand på svampe – Er du i tvivl om svampen du kigger på kan spises, skal du lade den stå!
Resumé
Opskrift
Spicy svampe i wok
Udgivet
Bruger Vurdering
1 Review(s) Based on
En Kommentar
Link til Ovnbagte svampe og peberfrugter med bacon - Nem LCHF