Ovnbagt kylling i cremet tomatsauce

Ovnbagt kylling i cremet tomatsauce

Ovnbagt kylling i cremet tomatsauce

 

Efterår er lig med sammenkogte retter i mange danske køkkener.

LCHF er rigtig velegnet til lækre sammenkogte retter og vi har mange opskrifter liggende her på siden.

Opskriften her er både nem og rigtig lækker – lige præcis det vi går efter 🙂

Det skal du bruge til Ovnbagt kylling i cremet tomatsauce:

  • 700 gr kylling
  • Smør
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 250 gr Mascarpone
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk timian
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skær kylling i mundrette stykker
  2. Læg kyllinge-stykkerne i et smurt fad med smørklatter over –  sættes i ovnen ved  200 grader i 20 min
  3. Imens kyllingen steger laves tomatsaucen:
  4. Løg, hvidløg og chili fin snittes og steges klare
  5. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og krydderier
  6. Lad saucen simre i 5 min
  7. Tilsæt mascarpone og omrør sovsen til den er jævn.
  8. Hæld sovsen over kyllingen og lad det hele simre i ovnen i 15 min inden servering.

De lækre Blomkålsris er næsten selvsagt som tilbehør til Ovnbagt kylling i cremet tomatsauce.

En sidebemærking skulle lige være at retten smager fantastisk når den serveres, og om muligt endnu bedre dagen efter.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
Ovnbagt kylling i cremet tomatsauce
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
2.51star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *