Nem LCHF frokost-salat med æg, bacon og avocado
Salat, æg, bacon og avocado er faste bestanddele af en fornuftig LCHF kost.
Her en en hurtig og nem LCHF frokost-salat.
Vi anretter den direkte på tallerkenen, da den er tiltænkt som et lækkert frokost valg for en person.
Skal du lave mad til flere personer, kan du bare gange ingredienserne op og anrette salaten på et fad i stedet for.
Det skal du bruge til LCHF frokost-salat: (1 person)
- Icebergsalat 1/4 salathoved
- 1/2 avocado
- 4 stykker bacon
- 2 æg
- 1 tomat
- 1/4 agurk
Sådan gør du:
- Kog de to æg – 4 -8 min afhængig af hvor bløde du vil ha dem.
- Steg bacon på panden eller lav det i ovnen.
- Skyl og skær icebergsalaten ud og kom det på tallerkenen
- Skyl og skær agurk i skiver
- Skær tomaten ud i både.
- Skær avocadoen ud – lad stenen blive siddende i den halvdel du ikke bruger, så bliver den ikke mørk og dårlig.
- Fordel alt det grønne ovenpå icebergsalaten
- Pynt med æg og bacon
- Smag evt til med salt og peber efter behov.
Den hurtige LCHF frokost-salat kan med fordel spises sammen med en lækker olie/eddikedressing.
En nem og lækker frokost til dig der vil have en frisk frokost med smag.
Resumé
Opskrift
Nem LCHF frokost-salat med æg, bacon og avocado
Udgivet
Bruger Vurdering
2 Review(s) Based on