Let og hurtig fortolkning af den klassiske rejecocktail
LCHF tilbehør kan vi aldrig få nok af
Rejecocktailen her er et lchf tilbehør der fungerer lige så fint som en frisk forret eller en hurtig sund frokost.
Den er nem og hurtig at lave og kan serveres med det samme.
Den klassiske måde at servere rejerne på i en rejecocktail er pillede – på billedet her er de endnu ikke pillede – de er nemlig pænest med skal på 🙂
De fleste vil dog nok foretrække at få serveret deres rejecocktail med pillede rejer.
Det skal du bruge: (2 personer)
- 150 gram skal-rejer ( du kan også bruge frosne rejer)
- 100 gram blandet salat som bund
- En lille håndfuld radiser
- En lille håndfuld cherrytomater
- 1 lille lime
Sådan gør du:
- Kog rejerne i spilkogende vand til de har skiftet farve.
- Lad rejerne køle af i vandet inden du piller dem
- Dæk bunden af tallerkenen eller fadet med salatbladene
- Skær og fordel radiser og cherrytomater sammen med de frisk pillede rejer
- Slut af med at komme Olie/eddikedressing eller en anden lækker dressing på.
Den lækre LCHF rejecocktail kan laves på mange forskellige måder.
Mange laver den med frosne rejer afhængigt af sæson.
Ingredienserne kan du også lave om på alt det du vil, bare du holder dig fra ting med stivelse eller tilsat sukker.
Det er desuden meget populært at spise rejecocktailen med en lækker mayonnaise i stedet for den anbefalede dressing her i opslaget.