Grøn basilikum og spinat pesto
Pesto er et favorit tilbehør til rigtig mange lækre LCHF retter.
Det kan bruges til næsten alting og smager fantastisk.
Når du laver det selv, er det sågar endda rigtig sundt oven i hatten.
Det skal du bruge til at lave Grøn basilikum og spinat pesto:
- 1 håndfuld friske basilikum blade
- 1 håndefuld friske spinatblade
- 50 gram Parmesan-ost eller lignende
- Et halvt glas Ekstra Jomfru Olivenolie
- En håndfuld valnøddekerner
- 4 fed hvidløg
- Salt og peber
Sådan laver du pestoen:
- Basilikum og spinatblade kommes i en blender eller food processer sammen med valnøddekernerne
- Blend i “små ryk” ved at tænde og slukke blender/foodprocessor.
- Tilsæt hvidløg og permesan og blend yderligere et par gange – Husk at skrabe det der sætter sig på kanterne ned, så alt bliver blendet godt og fint.
- Tilsæt nu gradvis olivenolien med salt og peber efter smag og behag.
Pestoen opbevares i en forseglet beholder i køleskabet, medmindre du spiser det hele med det samme 🙂
Serveres som smagfuldt og lækkert tilbehør til f.eks kylling, fisk, kød – You name it – Pesto kan næsten bruges til alt i LCHF køkkenet.
Resumé
Opskrift
Grøn basilikum og spinat pesto
Udgivet
Bruger Vurdering
1 Review(s) Based on
En Kommentar
Link til Fyldt svinemørbrad med champignon og grøn pesto - Nem LCHF