Fyldt svinemørbrad med champignon og grøn pesto
Mørbrad er lækkert, det hersker der vist næppe nogen tvivl om. Vi har lavet mange lækre opskrifter på LCHF venlige retter med mørbrad, både svine og oksemørbrad. Her kommer der endnu en af de lækre mørbradsretter, der er rigtig nem at lave. Det er lige i vores ånd her på Nem LCHF, hvor vi tror på at sundhed skal være nemt og lækkert.
Du kan lave retten her på 30 minutter totalt og det må da siges at være overskueligt for en nem og lækker LCHF aftensmad.
Det skal du bruge:
- Svinemørbrad
- Champignoner
- Grøn pesto – se opskriften på den hjemmelavede LCHF pesto en købt pesto går også fint an
- Revet ost
Sådan laver du den fyldte mørbrad:
- Skyl og skær champignoner i små stykker
- Rør champignon og pesto sammen i en skål
- Skær evt overflødigt fedt og sener af mørbraden
- Skær mørbraden op på langs
- Fyld mørbraden med fyldet
- Top mørbraden med ost
- Kom den fyldte mørbrad i ovnen i 30 min ved 200 grader
Serveres rygende varm fra ovnen gerne med lidt ovnbagte grøntsager som på billedet 🙂
Resumé
Opskrift
Fyldt svinemørbrad med champignon og grøn pesto
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
6 Review(s) Based on