Grillspyd på panden med citron

Hurtige og lækre grillspyd på panden

grillspyd på panden

Selvom efteråret har gjort sit indtog i Danmark, kan du stadigvæk godt lave lækre grillspyd – på grillen eller panden.

Alt efter dine omstændigheder er grillen mere eller mindre oplagt i den lidt koldere tid.

Grill, især med kul, giver dog en fantastisk smag som er svær at gøre efter på gasgrill eller på panden inde på komfuret.

Om du steger på det ene eller det andet, så er her et lækkert bud på sunde LCHF grillspyd du nemt kan tilberede uden de store armbevægelser.

Det skal du bruge:

  • 400 gram svinemørbrad – alternativt svinekoteletter
  • Løg
  • Cherrytomater
  • Citron
  • Hvidløg
  • Salt og peber
  • Kokos-olie til at stege i på panden
  • Træ-stikker eller almindelige jernspyd

Sådan gør du:

  1. Svinemørbraden skæres ud i passende stykker og krydres med salt og peber
  2. Løg og cherrytomater skæres ud så de passer på spydet
  3. Smelt lidt kokos-olie på panden og kom spydene på – hvis du bruger grillen er det bare at smide spydende direkte på risten
  4. Mens spydene steger, skærer du citronen ud i skiver så de er klar til at servere med spydene.
  5. Skær hvidløg ud i fine stykker og kom dem på panden et par min inden spydene er færdige.

De nemme grillspyd med svinekød er oplagte som en lækker og hurtig aftensmad der ikke bare er det “sædvanlige”

En lækker tzatziki gør sig eminent som tilbehør til de lækre spyd.

Hvis du skal holde den sunde linie hele vejen kan du bruge noget af citronen til at lave forfriskende citron-vand.

( jeg anbefaler at drikke citronvand med sugerør, så du ikke får det på tænderne)

 

 

Resumé
recipe image
Opskrift
Grillspyd på panden med citron
Udgivet
Bruger Vurdering
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *