Det kolde LCHF pålægsfad til brunch eller frokost
Det kolde frokostbord er en af de dele af vores spisevaner der er nemmest at gøre LCHF-venligt.
I hvert fald pålægs-delen
Der er et par ting vi bare skal undlade, så er den faktisk hjemme.
Brødet, vi kommer det lækre pålæg på er straks en større udfordring.
Der er to måder at angribe udfordringen på:
- Bag noget af det lækre LCHF bagværk og spis pålægget på sundt og lækkert LCHF brød
- Spis pålægget uden brød
Her på fadet er der:
- Kogte æg
- Kalkunpålæg
- Røget skinkepålæg
- Kyllingepålæg
- Emmentaler
- Brie
- Radiser
- Salatblade
Der er ikke meget tilberedning udover at koge æggene i ca. 6-8 min.
Ostene skæres ud og radiserne halveres.
Derefter anrettes det på bedste vis på et fad og serveres- gerne med stenalderbrød eller LCHF knækbrødet og ægte smør.
En god grøn te eller en kop kaffe er oplagt til en lækker frokost eller brunch
Resumé
Opskrift
Det kolde LCHF pålægsfad til frokosten
Udgivet
Bruger Vurdering
3 Review(s) Based on