En let og hurtigt opskrift på thai inspireret stegt kylling med karry. Det er super lækkert, og faktisk ret simpel at lave. Formålet med denne opskrift, var at finde en let ret, som man typisk har ingredienserne til i køleskabet, og resultatet blev så lækkert, man kan rigtig smage thai stemningen i maden, og så er det en sund og LCHF ”sikker” ret.
Retten er perfekt som aftensmåltid, og kan både være god til dig som mangler en nem lille ret som et simpel at bikse sammen, men den er også god til hvis man får gæster, og man gerne vil imponere med et smagfuldt og sundt måltid, som mætter godt i maven.
Denne thai inspireret stegt kylling med karry er især god, fordi man som regel har en masse af disse ingredienser i køleskabet i forvejen, og hvis man ikke har, så kan man faktisk komme hvad som helt i, alt efter hvad man har lyst til at spise. Vi har lavet en hurtig biks med kyllingebryst, diverse grøntsager, hvidløg, frisk chili, ingefær og karry – det er simpelt og super lækkert.
Til 2 pers.
- 2 stk kyllingebryst
- 1/2 agurk
- 2 tomater
- 3 champignoner
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- en smule ingefær (efter eget behov)
- frisk chili
- karry (ca. 1 spsk)
- salt om peber
- lidt smør til stegning
- Hvis kyllingen er rå, steges den på panden først med lidt smør
- Skær i mellemtiden grøntsagerne ud i fortrukne størrelse
- Når kyllingen er gennemstegt, skæres den ud i strimler, og blandes med grøntsagerne
- Det hele steges på panden ved høj varme, og karry tilsættes
- smag til sidst til med salt og peber