Stegte Kammuslinger med Hollandaise sauce
Kammuslinger er ikke det første mange tænker på når vi snakker let og lækker LCHF aftensmad.
Muslinger er dog både sunde og lækre, samtidig med at de ikke indeholder nogen kulhydrater overhovedet.
Det er et par af forudsætningerne, for at kvalificere sig til low carb aftenbordet 🙂
Det skal du bruge til stegte kammuslinger
- 400 gram friske kammuslinger
- Kokos-olie eller smør
- Salt og peber
Det skal du bruge til Hollandaise sauce
- 125 gram ægte smør
- 2,5 dl piskefløde 38%
- 4 ægeblommer
- 3 spsk frisk citronsaft
Sådan gør du:
- Smelt kokosolien på panden og tilsæt lidt salt og peber
- Steg kammuslingerne i 2-3 min på hver siden ved mellem til høj varme.
- Tag dem af og server med saucen
Sådan laver du Hollandaise saucen
- Kom alle ingredienserne i en gryde
- Bring gryden til kogepunktet ved jævn til middel varme og under konstant omrøring.
- Smag hollandaisesaucen til med salt og peber.
- (Skal saucen holdes varm, er det en god ide at sætte den i et vandbad.)
Resumé
Opskrift
Stegte Kammuslinger med Hollandaise sauce
Udgivet
Bruger Vurdering
2 Review(s) Based on