Stegte Kammuslinger med Hollandaise sauce

Stegte Kammuslinger med Hollandaise sauce

Stegte Kammuslinger med Hollandaise sauce

Kammuslinger er ikke det første mange tænker på når vi snakker let og lækker LCHF aftensmad.

Muslinger er dog både sunde og lækre, samtidig med at de ikke indeholder nogen kulhydrater overhovedet.

Det er et par af forudsætningerne, for at kvalificere sig til low carb aftenbordet 🙂

Det skal du bruge til stegte kammuslinger

Det skal du bruge til Hollandaise sauce

  • 125 gram ægte smør
  • 2,5 dl piskefløde 38%
  • 4 ægeblommer
  • 3 spsk frisk citronsaft

Sådan gør du:

  1. Smelt kokosolien på panden og tilsæt lidt salt og peber
  2. Steg kammuslingerne i 2-3 min på hver siden ved mellem til høj varme.
  3. Tag dem af og server med saucen

Sådan laver du Hollandaise saucen

  1. Kom alle ingredienserne i en  gryde
  2. Bring gryden til kogepunktet ved jævn til middel varme og under konstant omrøring.
  3. Smag hollandaisesaucen til med salt og peber.
  4. (Skal saucen holdes varm, er det en god ide at sætte den i et vandbad.)

 


Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
Stegte Kammuslinger med Hollandaise sauce
Udgivet
Bruger Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *