Stegt blæksprutte med chili

Stegt blæksprutte med chili

Stegt blæksprutte med chili

LCHF seafood er en lidt overset genre inden for low carb i Danmark.

Det prøver vi her at gøre op med på bedste vis.

Denne opskrift er i den lidt mere alternative kategori, vil mange i hvert fald nok tænke.

Ikke desto mindre er det både nem og lækker LCHF med Stegt blæksprutte med chili.

Forandring fryder overalt, ikke mindst i køkkenet.

Kast dig ud i det alternative LCHF køkken og kom lidt væk fra vanerne 🙂

Du skal bruge:

  • 400 gram blæksprutte, fersk eller frossen – begge dele kan gå an.
  • Frisk grøn chili
  • Kokos-olie uden smag

Sådan gør du:

  1. Blæksprutten renses og skæres ud, hvis den er fersk. Frossen blæksprutte er oftest klar til brug
  2. Smelt kokosolien uden smag på panden
  3. Kom blæksprutte stykkerne på panden og steg dem ved middelvarme
  4. Skær/hak de grønne chilier og tilsæt dem på panden
  5. Server som en eksotisk LCHF hovedret eller som en del af et festmåltid.

 

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
Stegt blæksprutte med chili
Udgivet
Bruger Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *