Smørpenslet ovnbagt laks

Smørpenslet ovnbagt laks

Smørpenslet ovnbagt laks

Laks er en af de lækreste fisk vi overhovedet kan spise og samtidig er den perfekt til LCHF. Laks er fyldt med Omega 3 fedtsyrer, der er essentielle for et godt helbred. Danskerne især har ofte et alt for lavt niveau af Omega 3 i forhold til Omega 6 fedtsyrer.

Det hjælper at spise ting som laks og andre fede fisk der er høje i Omega 3, det er dog svært at opnå de rette mængder i kroppen uden kosttilskud.

Opskriften her er en absolut favorit med en lækker og sund harmoni af Laks og en anden LCHF grundsten, ægte smør!

Det skal du bruge:

  • Laks
  • Smør
  • Salt og Peber
  • Andre kryderier efter smag og behag.

Sådan laver du smørpenslet ovnbagt laks:

  1. Forvarm ovnen på 180 grader
  2. Tjek laskestykkerne efter for ben
  3. Smelt lidt smør i en kasserolle og bland det op med salt og peber
  4. Brug en lille pensel til at pensle laksen med smørret inden det skal i ovnen.
  5. Bag laksestykkerne i ovnene i 25 -30 minutter ved 180 grader husk at kigge til dem undervejs
  6. Kan serveres både varme direkte fra ovnen, eller kolde dagen efter.

 

Resumé
recipe image
Opskrift
Smørpenslet ovnbagt laks
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *