Smørpenslet ovnbagt laks
Laks er en af de lækreste fisk vi overhovedet kan spise og samtidig er den perfekt til LCHF. Laks er fyldt med Omega 3 fedtsyrer, der er essentielle for et godt helbred. Danskerne især har ofte et alt for lavt niveau af Omega 3 i forhold til Omega 6 fedtsyrer.
Det hjælper at spise ting som laks og andre fede fisk der er høje i Omega 3, det er dog svært at opnå de rette mængder i kroppen uden kosttilskud.
Opskriften her er en absolut favorit med en lækker og sund harmoni af Laks og en anden LCHF grundsten, ægte smør!
Det skal du bruge:
- Laks
- Smør
- Salt og Peber
- Andre kryderier efter smag og behag.
Sådan laver du smørpenslet ovnbagt laks:
- Forvarm ovnen på 180 grader
- Tjek laskestykkerne efter for ben
- Smelt lidt smør i en kasserolle og bland det op med salt og peber
- Brug en lille pensel til at pensle laksen med smørret inden det skal i ovnen.
- Bag laksestykkerne i ovnene i 25 -30 minutter ved 180 grader husk at kigge til dem undervejs
- Kan serveres både varme direkte fra ovnen, eller kolde dagen efter.
Resumé
Opskrift
Smørpenslet ovnbagt laks
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
3 Review(s) Based on