Ovnbagt kylling i baconsvøb med pikant ost
Vi har lavet meget med bacon her på siden og det er altid populært blandt vores læsere. Efter en del henvendelser om flere lchf opskrifter med kylling har vi valgt at kaste os ud i at forene de to ting. Resultatet kan du se her i indslaget, og det er blevet ret vellykket hvis vi selv skal sige det 🙂
Det skal du bruge til Ovnbagt kylling i baconsvøb med pikant ost
- 500 gram kyllingefilet uden skind
- 200 gram bacon i skiver
- Pikat/frisk ost f.eks Buko eller lignenede med valgfri smag
- Evt grønt tilbehør som på billedet overfor
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Skær en “lomme” i hver af kyllingfiletterne og fyld dem med pikant ost
- Smør evt lidt pikant ost på ydersiden af filetterne i et tyndt lag
- Pak filetterne ind i bacon
- Kom dem i den forvarmede ovn i 30- 40 minutter efter tykkelse
- Serveres efter de har trukket i 5 minutter ude af ovnen
Det er en ualmindelig lækker og velsmagende aftensmad der nemt og hurtigt kan laves af enhver. Det hele kan klares på under 5 minutter og så kan de fint passe sig selv i ovnen. Du skal blot huske at kigge til dem efter små 25 minutter så du har styr på hvor længe de skal have.
Det er oplagt at servere de ovnbagte kyllingfiletter med lidt kogte grøntsager eller en frisk salat