Ovnbagt aubergine – Let og lækkert LCHF tilbehør
Gode og nemme LCHF retter kræver let og lækkert tilbehør.
Her kommer en af de mange gode forslag til LCHF tilbehør der både er nemt at lave og lækkert at spise.
Det skal du bruge:
- Frisk aubergine
- Salt
- Olivenolie
- Frisk basilikum
- Creme Fraiche
- Bagepapir
- Evt frisk citron
Sådan gør du:
- Aubergine skylles og skære over på midten
- Skær riller på langs af kødet og drys rigeligt med salt i rillerne.
- Lad dem nu trække i 30 min. i saltet. På den måde undgår vi at de suger alt for meget olivenolie.
- Efter 30 min presser du alt væsken ud af dem over vasken.
- Pensl dem med olivenolie
- Bag dem i ca 60 min ved 200 grader i ovnen med indersiden nedad på bagepapir
Serveres som lækker tilbehør til kødretter eller lignende, gerne med en skive frisk citron som sidevogn.
Resumé
Opskrift
Ovnbagt aubergine - Let og lækkert LCHF tilbehør
Udgivet
Bagetid: