Oksesteg serveret i ovnbagt ostefad

Oksesteg serveret i ovnbagt ostefad

Oksesteg serveret i ovnbagt ostefad

Dagens LCHf ret er en videreudvikling af de forskellige ovnbagte ostefade med grøntsager vi har lavet tidligere her på siden. Her er seneste skud på stammen, serveret med perfekt grillet, rosa oksesteg. Et lækkert festmåltid for folk på LCHF og endnu et bevis på hvor lækkert du kan spise, selv om du gerne vil tabe dig og øge dit energiniveau.

LCHF er ikke lig med afsavn, som nogen stadigvæk tror, det arbejder vi på at ændre – en ret af gangen 🙂

Det skal du bruge:

  1. Spidskål
  2. Løg
  3. Tomater
  4. Revet ost efter egen smag og behag
  5. Chilier
  6. Oksesteg

Mængderne afhænger af størrelsen på dit (ovnfaste) fad!

Sådan gør du:

  • Snit alle grøntsagerne
  • Kom grøntsagerne i fadet og drys med rigeligt revet ost
  • Stil fadet i en forvarmet ovn til osten er gyldenbrun – ca 25 minutter ved 180 grader
  • Stegen grilles i lukket kuglegrill 30 – 40 minutter for at blive rosa – kernetemperatur på ca 62 grader

Grilltips:

  1.  Mediumstegt: Kernetemperatur ca. 60°
  2.  Rosastegt: Kernetemperatur ca. 62°
  3. Gennemstegt: Kernetemperatur ca. 68°

Lad stegen ligge i 15 til 20 minutter inden du skærer den ud og serverer den på det ovnbagte ostefad 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
Oksesteg serveret i ovnbagt ostefad
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *