Nem LCHF karrykål med squash

Sådan laver du nem LCHF karrykål med squash:

Denne LCHF ret består af få ingredienser, herunder af spidskål, hakket oksekød samt squash.

Derudover er retten super nem og lækker til en travl hverdag 🙂

Karrykål med squash

Ingredienser:

  • 1/2 spidskål eller hvidkål (jeg brugte et økologisk spidskål, det var noget mindre end de konventionelle)
  • 1 squach (brug gerne økologiske)
  • 500 gram hakket oksekød (14-18 %)
  • 20 g. smør eller kokosolie (neutral)
  • 2 spsk. karry
  • 1 spsk. gurkemeje (kan undværes)
  • Salt og peber efter behov

Fremgangsmåde:

  1. Skær spidskålen/hvidkålen og squashen i små stykker (se evt. billedet længere nede)
  2. Brun smøret/kokosolien og steg de 500 gram hakket oskekød
  3. Når kødet er brunet tilsættes kålen og squashen.
  4. Tilsæt krydderierne.
  5. Smag til med salt og peber

karrykål karrykål med squash2 Karrykål med squash

Tip:

Brug resterne til madpakken dagen efter, det er også super lækkert koldt 🙂

Info:

Gurkemeje

I denne LCHF ret bruges krydderiet Gurkemeje. Gurkemeje er ligesom andre krydderier sundt. Derudover har gurkemeje også en super flot farve, (pas endelig på hvis du bruger den friske, med mindre du vil have et gult køkken 🙂 ) Krydderiet stammer fra Asien, men dyrkes i Indien. Gurkemeje er i familie med ingefær, og har ligesom ingefær en anti-inflammatorisk effekt. Derudover indeholder gurkemeje også et stof ved navn “curcumin” det siges at det kan hæmme flere forskellige livsstilssygedomme og super godt til en god fordøjelse.

Resumé
recipe image
Opskrift
Nem LCHF Karrykål med squash
Udgivet
Bruger Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *